Rekruttering inden for økonomi

Næsten alle virksomheder har brug for fagfolk indenfor økonomi. Vores rekrutteringseksperter indenfor økonomi vil hjælpe dig med at finde de rette folk til de rette stillinger.

Kontakt os

Rekruttering til forskellige fagområder indenfor økonomi

Efterspørgslen efter veluddannede fagfolk indenfor området økonomi bliver større og større. Når du beslutter dig for at rekruttere med assistance fra Academic Works, får du adgang til hele vores netværk af kandidater. Vi arbejder aktivt med skoler og universiteter indenfor området for at opbygge et tæt samarbejde med de bedste kandidater.

Vi har erfaring med at rekruttere til både fuldtids- og deltidsstillinger: Ofte kan rekruttering af dygtige økonomistuderende til deltidsstillinger i løbet af deres studietid være en effektiv metode til at sikre sig dem som fuldtidsansatte på længere sigt.

Når du arbejder med Academic Work som rekrutteringspartner, får du altid lov til at vælge den bedste kandidat ved kun at interviewe de bedste ansøgere. Det betyder, at du kan fokusere på din kernevirksomhed, mens vi tager os af den mest tidskrævende del af processen. Vi arbejder altid med en rekrutteringsproces af højeste kvalitet og ønsker at tilbyde alle vores kandidater en førsteklasses oplevelse.

Find de rette talenter til forskellige stillinger

Specialister indenfor økonomi arbejder i mange forskellige stillinger og i mange forskellige virksomheder. Deres specialer kan variere meget lige fra finansanalyse til planlægning og budgettering, samt fra bogføring og revision til bankverdenen og strategisk ledelse.

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed.

Har du brug for at rekruttere til stillinger indenfor økonomi? Kontakt os, og lad vores eksperter hjælpe dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk eller ring på 53 57 40 71.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel