Rekrutteringsbureau Medier

I en verden under hastig forandring, hvor alting går hurtigere pga. digitalisering, er kompetente og veluddannede folk altafgørende for virksomhederne.

Medievirksomheder ønsker at forblive på toppen og være ledere frem for følgere inden for branchen. Men for at opnå dette, har du brug for de rette folk i din virksomhed.

Academic Work har lang erfaring med rekruttering og hjælper dig gennem hele processen.

Rekrutteringsbureau Medier – kontakt os her!

Et erfarent rekrutteringsbureau indenfor medier

At få hjælp af et rekrutteringsbureau til rekruttering er en nem og sikker måde at sørge for, at du får de rette folk på rette sted.

Det er den perfekte løsning, når du har brug for at besætte en langvarig stilling i din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke kompetencer der er brug for i din virksomhed, og udarbejder en behovsprofil for stillingen. Derefter håndterer vi hele processen, så du kan fokusere på din kernevirksomhed.

Vi holder dig opdateret under hele processen, og når den rette kandidat er fundet, ansætter du personen direkte i din virksomhed! Har du mere brug for at besætte kortvarige stillinger eller et behov for bemanding, der er sværere at forudsige? Så arbejder vi også med vikarløsninger indenfor medier.

Rekrutteringsbureau Medier – hvordan finder vi de bedste kandidater til rekruttering indenfor medier?

Vi er eksperter i målgruppen Young Professionals – studerende og akademikere i starten af deres karriere. Siden starten har vi fokuseret på denne vigtige målgruppe og er kommet til at kende den rigtig godt.

Vi markedsfører os aktivt via arrangementer på universiteterne og inviterer dem til at besøge vores kontor i forbindelse med forskellige arrangementer. Både så vi kan komme til at kende dem, og så de kan komme til at kende os!

Denne målgruppe overtager branchen, når den næste generation går på pension, og vil fortsætte med at udvikle virksomhederne. Deres ambitioner og drivkraft samt deres nye viden er altafgørende for markedet, og vi er overbeviste om, at din virksomhed vil nyde godt af det.

Rekrutteringsbureau Medier – stillinger indenfor medier, som vi kan rekruttere til

Vi har i løbet af årene samlet en masse erfaring om rekruttering. Vores rekrutteringseksperter er specialiseret indenfor forskellige forretningsområder for at sikre, at de virkelig kender de forskellige markeder og kan hjælpe virksomhederne bedst muligt.

Udover rekruttering indenfor medier arbejder vi bl.a. også med rekruttering til marketing og rekruttering til kommunikation. Vi kan hjælpe din virksomhed med mange stillinger, og nogle af de stillinger, vi har arbejdet med før, er:

Kontakt os straks, og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med!

Del artikel