Rekruttering til kundeservice – vi kan hjælpe dig!

Kundeservice er din virksomheds ansigt og stemme udadtil, mod kunderne – så man kan næsten sige, at det er noget af det vigtigste for virksomheden. Flere og flere virksomheder lægger vægt på at udvikle kundeoplevelsen, og det at kunne tiltrække og motivere kompetente kundeservicemedarbejdere er nøglen til at opnå dette.

Rekruttering kundeservice – har du brug for at rekruttere til kundeservice? Kontakt os!

Rekruttering kundeservice - hvorfor benytte et rekrutteringsbureau til at besætte kundeservice-stillinger

Academic Work har lang erfaring med rekruttering af kompetente kundeservice-specialister til forskellige stillinger. Vi fokuserer på Young Professionals i starten af deres karriere, og en stilling inden for kundeservice er et meget motiverende sted at starte.

Vi kan hjælpe med at rekruttere medarbejdere til langvarige eller kortvarige ansættelser, både på fuldtids- og deltidsbasis. Kundeservice er et godt eksempel på et forretningsområde, hvor behovet for personale godt kan variere over tid.

Hvis du har kortere perioder med spidsbelastning f.eks. op til jul, ferieperioder eller Black Friday, kan det være en god idé at overveje vikarer til kundeservice-stillinger.

Hvis du beslutter dig for at arbejde sammen med os, betyder det, at dine kundeservice-medarbejdere udvælges vha. en struktureret rekrutteringsproces, der kun kræver din tid i forbindelse med den allervigtigste del; nemlig når du skal vælge den perfekte kandidat blandt en gruppe af omhyggeligt udvalgte ansøgere.

Rekruttering kundeservice - call-center, chat eller personlig kundeservice?

Digitaliseringen påvirker også kundeservice-området. Kunder vil have hurtige svar på deres supportanmodninger via forskellige kanaler. På den anden side påskønnes en god personlig kundeservice i stigende grad. Vi kan hjælpe dig med at rekruttere medarbejdere til forskellige on- og offline kundeservice-stillinger som f.eks.:

Fortæl os mere om dit behov for at rekruttere:

Share article