Rekrutteringsbureau Kontor

Leder din virksomhed efter en administrator, kontorchef eller måske en receptionist? Uanset hvilken kontorstilling du skal have besat, så kan vi her hos Academic Work hjælpe dig.

At have de rette medarbejdere er altafgørende for virksomheder, og der er stor konkurrence om de bedste kandidater. Det kræver viden, engagement og forståelse at opnå den optimale rekruttering, og det er noget vores rekrutteringsmedarbejdere er specialister i.

Vi benytter de bedste rekrutteringsmetoder på markedet, der udmunder i det bedste resultat – at rekruttere de rette personer.

Rekrutteringsbureau Kontor – Klik her for at kontakte os

Rekrutteringsbureau Kontor – Hvorfor vælge et rekrutteringsbureau til at besætte kontorstillinger?

Hvis din virksomhed har en ledig langvarig stilling, og du leder efter en ny medarbejder til kontoret, er det en nem og effektiv løsning at kontakte et rekrutteringsbureau for at komme videre i processen.

En rekrutteringsproces kræver meget tid og energi, og sommetider kan det være svært at vide nøjagtigt, hvad det er, du leder efter. Hvis du ikke er vant til at håndtere en rekrutteringsproces, kan det være krævende.

Her hos Academic Work har vi mange års erfaring med rekruttering og vikarløsninger, og vores rekrutteringseksperter gør alt for at finde de bedste kandidater til din virksomhed.

Rekrutteringsbureau Kontor – Forskellige områder inden for rekruttering til kontor

I løbet af alle de år vi har arbejdet i denne branche, har vi dækket mange forskellige forretningsområder, og kontorstillinger er et af dem.

Vi udarbejder altid en unik behovsprofil, der er skræddersyet ud fra dine behov, og derefter gennemgår vi en grundig rekrutteringsproces, som har til formål at finde den bedste kandidat.

Eksempler på stillinger, som vi har rekrutteret medarbejdere til:

Rekrutteringsbureau Kontor – Er rekruttering eller vikarer den bedste løsning for din virksomhed?

Vi arbejder også med vikarløsninger til kontor. Alt efter hvor langvarigt eller kortvarigt dit behov er, kan du vælge, hvorvidt vikarløsningen eller rekrutteringsløsningen er bedst for din virksomhed.

Vikarløsningen er perfekt, hvis du ikke med sikkerhed kan forudsige, hvor længe du har brug for en medarbejder, eller måske er behovet kun for en kort periode til dækning af ferie eller perioder med travlhed.

Det er også en god metode til at få en ny medarbejder hurtigt ind i virksomheden uden at binde sig til en fastansættelse. Med vikarløsningen får du hjælp med administrative opgaver, som f.eks. lønudbetaling, under hele ansættelsesforløbet.

Hvis du ønsker en langvarig løsning og hjælp fra en rekrutteringsekspert, når du skal ansætte en ny medarbejder, er rekruttering den bedste løsning.

Forskellen er, at når rekrutteringsprocessen er overstået, er den nye medarbejder ikke ansat hos Academic Work men derimod hos din virksomhed!

Læs mere om rekruttering inden for administration eller rekruttering inden for kundeservice

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Share article