Rekrutteringsbureau Jura

Det juridiske område er dynamisk og under konstant forandring, og juridiske medarbejdere ansættes i alle brancher. Sommetider kan det være svært at finde de rette juridiske kompetencer, og det er her Academic Work kan hjælpe.

At finde de rette folk til de rette stillinger er noget, vi arbejder på hver dag. Hvis din virksomhed leder efter hjælp til rekruttering indenfor jura, kan vi her hos Academic Work hjælpe.

Rekrutteringsbureau Jura – kontakt os i dag for at høre mere

Rekrutteringsbureau indenfor jura

Hvorfor skal din virksomhed søge hjælp hos Academic Work, når I har brug for at rekruttere en ny medarbejder indenfor jura? Hvis du har et langvarigt behov for juridiske kompetencer, måske en studerende eller en advokat til en juniorstilling, er vores rekrutteringsløsning det rette valg for dig.

Når du indgår et samarbejde med Academic Work, udarbejder du sammen med vores rekrutteringseksperter en rekrutteringsprofil, der er skræddersyet efter dine behov, og du får eksperthjælp til dette fra vores rekrutteringseksperter.

Som rekrutteringsbureau håndterer vi hele processen, og når processen er færdig, rekrutterer du kandidaten direkte i din virksomhed. Vi arbejder også med rekruttering til økonomi.

Rekrutteringsbureau Jura – er rekruttering eller vikarer indenfor jura den bedste løsning?

Alt efter din virksomheds specifikke behov, kan du vælge mellem vikarløsninger eller rekruttering.

Rekrutteringsbureau Jura – Academic Work er Home of Young Professionals

Vi mener, at studerende og akademikere i starten af deres karriere er meget vigtige for fremtiden. Det er disse folk, der vil tage over efter den næste generation og fortsætte med at udvikle virksomhederne til det bedre.

Vi har siden starten fokuseret på denne specifikke målgruppe, og vi kender den rigtig godt.

Hvert år udfører vi også undersøgelsen YPAI - Young Professional Attraction Index - hvor vi kortlægger, hvad Young Professionals mener er vigtigt i forhold til en arbejdsgiver, og virksomheder kan af rapporten lære, hvordan de tiltrækker de bedste kandidater på markedet.

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel