Rekruttering inden for IT

Hvor finder man IT-specialister, og hvordan tiltrækker og rekrutterer man dem?

”En af de største udfordringer ved rekruttering af IT-specialister er, at mange kandidater ikke aktivt leder efter et nyt job. De er, og kan tillade sig at være, selektive, når de søger nye karrieremuligheder, og stiller specifikke krav. Derfor bliver rekrutteringseksperter og arbejdsgivere nødt til at gøre en ekstra indsats.” -IT-rekruttering hos Academic Work

Hvor finder man IT-specialister, og hvordan tiltrækker man dem? Man behøver ikke længere være leder inden for IT-området for at stille dette spørgsmål – næsten alle virksomheder står over for denne udfordring i nutidens digITaliserede verden.

Kontakt os

Der er mange spørgsmål, man skal overveje, når man leder efter IT-specialister. Et erfarent IT-rekrutteringsbureau er ekspert i alle trin lige fra at udarbejde en rekrutteringsprofil og skrive en attraktiv jobannonce til at vælge den rette kandidat til slut.

Se her, hvordan rekrutteringsprocessen fungerer. Når du har Academic Work som partner i rekrutteringsprocessen, betyder det, at du får de bedste kandidater leveret til dig, så du har tid til at fokusere på din kernevirksomhed.

Rekruttering IT: Det er kandidaternes marked

Når der er flere ledige stillinger end jobsøgere, har kandidaterne også høje forventninger. Rekrutteringsbureauet skal derfor være opdateret omkring den teknologiske udvikling inden for forskellige områder for at kunne diskutere og vurdere kandidaternes kompetenceniveau. Hos Academic Work lægger vi mange kræfter i at sikre, at kandidaternes oplevelse er problemfri og gnidningsløs.

Vores IT-specialister kan hjælpe dig med at forstå, hvilke kandidater der findes på markedet, og med at bruge denne viden til at sammensætte en behovsprofil samt udarbejde en konkurrencedygtig annonce. Hvis du søger medarbejdere med kompetencer, der er særlig svære at finde, arbejder vi også proaktivt på at finde det rette talent til dig.

Hvorfor skal du lade Academic Work hjælpe dig med IT-rekruttering?

Ved at bruge Academic Work til dine IT-rekrutteringsbehov får du en lang række specialister inden for IT-besætning til din rådighed. Vi udvikler hele tiden vores viden inden for dette forretningsområde, mens vi samtidig undersøger, hvordan man tiltrækker Young Professionals.

Dette er nogle af de stillinger og områder, vi kan hjælpe dig med at finde det rette talent til:

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk eller ring på 53 57 40 71.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel