Konsulentløsninger og rekruttering inden for IT

IT er et essentielt kompetenceområde for os i Academic Work. Vi arbejder kontinuerligt på at øge vores netværk af IT-kandidater for altid at kunne opfylde vores kunders behov. En vigtig del ved dette arbejde er vores 20 års erfaring med konsulentløsninger og rekruttering.

Kontakt os

Academic Work er for os en værdsat sparringspartner, som er med os under hele rekrutteringsforløbet og altid er tilgængelige, fleksible og leverer en rekrutteringsydelse af højeste kvalitet.

HR Business Partner, Europæiske Rejseforsikring A/S

FORDELE VED KONSULENTLØSNINGER OG REKRUTTERING VIA OS

Vi kender målgruppen - Gennem lang erfaring kender vi målgruppen ud og ind. Vi har i 20 år specialiseret os med Young Professionals og besidder derfor en enorm viden om disse viljestærke, ambitiøse og lærenemme unge, som besidder den nyeste viden inden for hver deres fagområde.

Vi identificerer dine fremtidige medarbejdere - Om end du har brug for en midlertidig konsulent eller en fastansat medarbejder, løser vi det. Gennem tæt dialog med dig i opstartsfasen, minimaliserer vi riskoen for fejlansættelser markant. Hvis du er i tvivl om, hvor langsigtet dit personalebehov er, anbefaler vi en konsulentløsning.

Nøje gennemarbejdet rekrutteringsproces - Vi arbejder med udgangspunkt i en kompetencebaseret rekrutteringsproces, hvor du som kunde får mulighed for at kortlægge, hvilke personlige egenskaber og faglige kompetencer, der er vigtige for din virksomhed og for den specifikke stilling.

EKSEMPLER PÅ OMRÅDER INDEN FOR IT HVOR VI LØSER DIT BEHOV

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse nuværende og fremtidige personalebehov.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst udfylde kontaktformularen nedenfor.

Ellers kan du kontakte os på +45 36 17 11 00 eller info@academicwork.dk.

Del artikel