Fordele ved rekruttering

At have de rigtige ansatte på plads er en afgørende faktor for dagens virksomheder, og samtidig bliver konkurrencen om talenterne hårdere. Vi hjælper dig med at rekruttere, når dit personalebehov er langsigtet og tager ansvaret for hele rekrutteringsprocessen frem til ansættelsen. En rekruttering indebærer, at kandidaten, du vælger, bliver fastansat i din virksomhed.

Kontakt os

Med et specifikt målgruppefokus gennem de sidste 20 år ser vi os selv som eksperter på vores målgruppe, [young professionals][1]. Drivkraften og ambitionen, som tilhører denne målgruppe, inspirerer os og vores samarbejdspartnere hver dag. Vi benytter i dag en kompetencebaseret rekrutteringsmodel, som fungerer som en rød tråd igennem hele processen. Vi vil sammen med dig bruge den tid, det kræver for at sikre, at vi finder den profil, du ønsker. Dette indebærer et godt samarbejde, god information og dialog samt hyppige opdateringer.

Kompetencebaseret rekruttering

Forskning viser, at vi får den bedste træfsikkerhed, når vi benytter os af strukturerede jobinterviews. Vores rekrutteringsproces tager udgangspunkt i kompetencebaseret rekruttering - således undersøger vi kandidaternes samlede svar og sammenligner dem med deres personlige egenskaber, som er afgørende for at lykkes i den aktuelle stilling. Disse egenskaber benytter vi i samarbejdet med dig som kunde. Tidligere adfærd forudsiger og indikerer fremtidig adfærd - og vores metode handler derfor om at undersøge kandidaternes adfærd og handlingsmønstre fra tidligere situationer, som har ligheder med den hverdag, de potentielt vil møde i sin nye stilling.

Vi ønsker at være alle kunders førstevalg

Vi ønsker at være alle kunders førstevalg, når det gælder rekrutteringservices. En grundlæggende forudsætning for at opnå det er, at kunderne har tillid til os som rekrutteringsbureau. Vores mål i Academic Work er, at vi altid skal finde den rigtige person til stillingen, hvilket betyder, at vi følger op på hver enkelt del af rekrutteringsprocessen for at sikre, at du er tilfreds.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel