Hero image

Skal vi finde din næste salgsmedarbejder?

Leder du efter nye medarbejdere inden for salg? At finde den rigtige sælger til det rigtige job er vigtigt i nutidens konkurrenceprægede marked - og afgørende for virksomhedens vækst. Academic Work har lang erfaring i branchen og tilbyder en fleksibel vikar- og rekrutteringsløsning, der er skræddersyet efter dine behov.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work

Der er flere grunde til at vælge Academic Work som rekrutterings- og vikarbureau. Med vores erfaring hjælper vi dig med at opbygge de økonomiske kompetencer, du har brug for - uanset om behovet er kort- eller langsigtet.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg, da du altid har en dedikeret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, du behøver.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med rekruttering og vikarløsninger i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle salgs-stillinger vi hjælper med at finde personale til:

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed. Her er nogle eksempler på stillinger inden for salg, som vi har hjulpet vores kunder med:

  • Account Managers
  • Key Account Managers
  • Mødebookere
  • Business Developers

Kontakt os, så vi kan høre mere om dit behov!

Vi har stor ekspertise inden for salg

Et godt salgsteam er nøglen til succes for mange virksomheder. Har du et langsigtet behov for sælgere, men har du ikke tid til at udføre en lang rekrutteringsproces? Så hjælper vores rekrutteringskonsulenter dig, der er til stede under hele rekrutteringsprocessen. Vi brænder for at gøre det lille ekstra og for dig som kunde at være hundrede procent tilfreds. Hos os er du garanteret en kvalitetssikret proces, der giver dig trygheden i, at vi præsenterer den rigtige kandidat.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste rekruttering.

Find salgstalenter på deltid

Vores vikarløsninger er en glimrende løsning, når du har brug for personale til at arbejde på et projekt i en tidsbegrænset periode eller til at dække forældeorlov, sygeorlov eller andre typer orliv. Alle omkostninger er inkluderet i en timetakst, og du betaler kun for antallet af faktiske arbejdstimer - hvilket gør det nemt at forudsige og kontrollere omkostningerne.

Hvis du er interesseret i at finde din næste salgsmedarbejder på deltid, kan du læse mere om, hvad vi tilbyder som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.