Rekruttering og bemanding inden for indkøb

Indkøb er et vigtigt forretningsområde for mange virksomheder, og indkøbere er ofte ansvarlige for vigtige funktioner i en organisation. Academic Work har mange års erfaring i branchen og hjælper dig med at finde den rigtige person til det rigtige job - fleksibelt og skræddersyet til dine behov.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work

Der er flere grunde til at vælge Academic Work som partner inden for indkøb. Vi har erfaring som vikarbureau og rekrutteringsbureau til både fuldtids- og deltidsstillinger. Med andre ord hjælper vi dig med at opbygge de kompetencer, du har brug for - uanset om behovet er kort- eller langsigtet.

Med Academic Work som partner kan du føle dig sikker, da du altid har en dedikeret rekrutteringskonsulent ved hånden gennem hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, du har brug for.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med rekruttering og vikarløsninger i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle indkøbs-stillinger vi hjælper med at finde personale til:

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed. Her er nogle eksempler på stillinger inden for økonomi, som vi har hjulpet vores kunder med:

  • Strategiske indkøbere
  • Operative indkøbere
  • Indkøbskoordinatorer
  • Indkøbsassistenter
  • Globale projektindkøbere

Kontakt os, så kan vi høre mere om din virksomheds behov.

Vi har stor ekspertise

Som din rekrutteringspartner tiltrækker vi young professionals og interviewer de bedste kandidater baseret på dine specifikke behov. Det betyder, at du har mere tid til at afsætte til virksomhedens kerneforretning. Vores rekrutteringskonsulenter følger en kvalitetssikret rekrutteringsproces og arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat.

Hvis dit behov for nyt personale er langsigtet, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Find indkøbsmedarbejdere på deltid

Det kan sommetider være svært at bedømme, hvor lang tid et bestemt projekt vil tage, og hvor meget personale, der er behov for i virksomheden på forskellige tidspunkter. At ansætte enten fuldtids- eller deltidsvikarer kan være den perfekte løsning på dette problem.

Vikarer er en nem og fleksibel løsning til at sikre, at behovene på dit kontor er dækket. Når du bruger Academic Work som vikarbureau, vil du få hjælp fra vores kompetente rekrutteringseksperter, der har ansvaret for hele processen.

Læs mere om, hvad vi tilbyder som vikarbureau.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel