VIKARLØSNINGER

At hyre personale gennem et vikarbureau er den optimale måde for en virksomhed at dække sig ind over for det personalebehov, der kan opstå i forbindelse med forældreorlov, sygdom, ferie eller andet midlertidigt arbejdsstop.

Det, der udmærker os som vikarbureau, er, at vi kan hjælpe dig med hurtig og effektiv bemanding tilpasset dine specifikke behov, uden at de faste omkostninger behøver at stige.

Uanset om du har brug for hjælp én enkelt gang, få dage om uge eller på fuldtid i en længere eller kortere periode, er Academic Work klar til at hjælpe dig.

ENGAGEREDE OG LÆRENEMME VIKARER 

Vores vikarer er studerende og unge akademikere – en meget engageret, lærenem og kompetent kandidatgruppe.
 
Studerende har ofte mulighed for at være fleksible med hensyn til deres arbejdstid. De vil have erhvervserfaring og gode anbefalinger, og dét giver arbejdsvillige vikarer. De unge akademikere befinder sig i starten af deres karriere med vilje til at præstere og med nyerhvervet viden, som gør dem til en meget interessant kandidatgruppe.
 
En faktor, der påvirker kvaliteten af vikarerne, og således også vikarbureauet, er, om de selv skal søge de ledige vikariater. Hos Academic Work søger vores vikarer selv opgaverne, hvilket sikrer et stort engagement og interesse for netop dit firma. Dette er, sjovt nok, ikke almindelig procedure hos alle, som arbejder med personalebemanding.
 
Hos Academic Work har hver opgave en unik opbygning, hvilket betyder, at vi kan matche den rette person med den rette opgave.
 

VIL DU VIDE MERE OM AT HYRE PERSONALE?

Ring til os på +45 25 10 15 49, eller send en e-mail til info@academicwork.dk.
 
Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, bedes du venligst at skrive dette i kontaktformularen.

Tip en ven