TAL MED EN KUNDE

Hvert år har vi tusindvis af konsulenter, som arbejder hos vores kunder, og derudover gennemfører vi en lang række rekrutteringer. Det er en stærk indikation på, at vi har mange tilfredse og tilbagevendende kunder, men som potentiel arbejdsgiver vil du helt sikkert gerne vide mere om, hvordan vi rent faktisk fungerer som leverandør. Hvilken kvalitet har vores kandidater? Hvad er leveringstiden? Og hvor god er vores kundeservice?

Vi mener ikke, at den bedste måde at besvare dine spørgsmål på er at fremhæve en række henvisninger og referencer, som viser, hvad vi kan. Vi tror snarere, at det er oplagt, at du taler med en kontaktperson fra en anden virksomhed, som har samme eller lignende personalebehov, og som allerede samarbejder med Academic Work. Vi tror på, at det giver det mest retvisende og ærlige billede af, hvem vi er. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan det er at være kunde hos os, er du velkommen til at kontakte os, så sætter vi dig i forbindelse med en kontaktperson.

Lyder det interesssant? 

Ring til os på +45 36 17 11 00, eller send en e-mail til  info@academicwork.dk. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, bedes du venligst at skrive dette i kontaktformularen.

Tip en ven