REKRUTTERING AF PERSONALE

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere studerende og nyuddannede i begyndelsen af sin karriere - vi kalder dem Young Professionals. Som eksperter på denne målgruppe og med 20 års erfaring med vikarløsninger og rekruttering er vi helt trygge, når vi lover vores kunder en træfsikker og smidig rekrutteringsproces.

Kontakt os

 

REKRUTTERING VIA OS

Konkurrencen om de mest attraktive profiler er på dagens arbejdsmarked hård. Der er sjældent tid til at håndtere rekrutteringsprocessen internt, og det kan være en stor udfordring at komme i kontakt med kandidater, som søger job. Vi kan love dig som kunde, at vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at rekruttere den rette person, og du vil samtidig have tid til at fokusere på kernevirksomheden.

FORDELE

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din rekruttering, får du adgang til vores store netværk af Young Professionals. Om man benytter sig af ekstern rekrutteringshjælp, varierer fra virksomhed til virksomhed. Men nogle af de fordele, som vores kunder plejer at nævne, er, at det giver derneforem mere tid til kretningen, og at vi er dygtige til at identificere talenter, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlansættelser. Som tillæg får du som kunde hjælp af en af vores kompetente Consultant Managers.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rekrutteringsbehov.
 
Ring til os på +45 36 17 11 00, eller skriv en mail til info@academicwork.dk.
 
Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor. 
Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger, og at vi evt. kommunikerer med dig via målrettede e-mail-meddelelser og invitationer til relevante møder. For mere information om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores Privatpolitik

Tip en ven