REKRUTTERING AF PERSONALE

En rekruttering handler ikke bare om at dække et behov. Det er lige så meget en mulighed for at puste nyt liv i organisationen, få ny energi, nye kompetencer og nye perspektiver. Så let kan vores rekrutteringstilbud sammenfattes.

Vi har desuden arbejdet med mange af vores kandidater i løbet af deres studietid, så vi har ofte en dybere relation til dem end bare et CV og en jobsamtale. Det er derfor et godt udgangspunkt, når du vil rekruttere personale.

CERTIFICEREDE REKRUTTERINGSKONSULENTER 

Vi har et stort fokus på udvikling, og vi videreuddanner vores rekrutteringskonsulenter løbende. Alle er certificerede i personligheds- og færdighedstest for yderligere at kunne sikre personlige egenskaber og evner hos kandidaten.
 
Som arbejdsgiver bestemmer du selv, hvor meget du vil tage del i rekrutteringsprocessen. Vores ønske er, at du skal have fuldt indblik i processen for at kunne være med til at påvirke slutresultatet.
 
Vi sikrer, at du kan vælge mellem de bedste slutkandidater, og husk, at det altid er dig, som vælger din fremtidige kollega!
 

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rekrutteringsbehov.
 
Ring til os på +45 25 10 15 49, eller skriv en mail til info@academicwork.dk.
 
Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen

Tip en ven