FOR DIG DER HAR BEHOV FOR PERSONALE INDEN FOR ØKONOMI ELLER JURA

Økonomi og jura er samlet set et af Academic Works største kompetenceområder, og i vores database findes der tusindvis af aktive kandidater med igangværende eller afsluttet økonomi- eller jurauddannelse. Det indebærer, at vi når ud til vældigt mange kandidater med de stillinger, vi annoncerer. Der er stor efterspørgsel blandt studerende på at få et studierelateret job ved siden af studierne eller ved en eventuel studiepause. Blandt vores kandidater er der også mange færdiguddannede inden for økonomi og jura, som befinder sig i begyndelsen af deres karriere. De er ambitiøse og deres engagement, i kombination med deres nyerhvervede og aktuelle viden indenfor fagrelaterede områder, gør dem til en meget attraktiv kandidatmålgruppe.

HAR DU BEHOV FOR PERSONALE INDEN FOR ØKONOMI ELLER JURA?

Kontakt os direkte på tlf. +45 36 17 11 00 for at booke et møde eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt!

Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger, og at vi evt. kommunikerer med dig via målrettede e-mail-meddelelser og invitationer til relevante møder. For mere information om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores Privatpolitik

Tip en ven