FOR DIG MED PERSONALEBEHOV INDEN FOR IT

IT er et område i konstant udvikling, og i dag er der en meget stor efterspørgsel på personale inden for dette kompetenceområde. Det er en klog investering at ansætte vikarer eller rekruttere unge akademikere indenfor IT. Det er en målgruppe som har en nyerhvervet aktuel viden og brændende interesse. De fleste tilhører en generation, som er vokset op med computere, og derfor har de ud over den professionelle interesse også en stor fritidsinteresse inden for data/IT. Den omfattende interesse skaber kompetente og engagerede konsulenter og medarbejdere.

IT-KOMPETENCE

Vi har mange etablerede samarbejdsordninger med nordens ledende universiteter, hvilket afspejles i vores database, der i dag består af mange aktive kandidater inden for IT. Der er både bred kompetence og spidskompetence inden for specifikke programmeringssprog og systemer. For eksempel findes der i dag stor efterspørgsel på kandidater, der kender til Java, C++ og .Net, hvilket samtidigt er kompetencer, der findes i vores database. Academic Work hjælper dig, uanset om du har behov for at ansætte en vikar eller rekruttere en ny medarbejder!

HAR DU BEHOV FOR PERSONALE INDEN FOR IT?

Kontakt os direkte på tlf.+45 36 17 11 00 for at booke et møde eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt!

Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger, og at vi evt. kommunikerer med dig via målrettede e-mail-meddelelser og invitationer til relevante møder. For mere information om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores Privatpolitik

Tip en ven