En god historie

Historien om Academic Work begyndte med, at tre studerende fik en fantastisk forretningsidé. Forretningsidéen gik ud på at føre studerende, som ville arbejde ved siden af deres studier, sammen med virksomheder, der havde behov for kvalificerede medarbejdere på deltid.

Dette førte til etableringen af en virksomhed, der blev drevet under knap så glamourøse forhold i et fyrrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Forretningsidéen bar hurtigt frugt, og trioen måtte derfor sige farvel til fyrrummet for at kunne følge med virksomhedens ekspansion.

Academic Work i dag

I dag findes Academic Work i seks lande, omsætter for ca 3 milliarder svenske kroner og formidler over 16.000 stillinger hvert år. Vi har en ambition om at blive verdens førende inden for vores ekspertiseområde – bemanding af personale og rekruttering af young professionals.

Hvis de tre studerende i fyrrummet havde sagt, at Academic Work skulle blive verdens største vikar- og rekrutteringsbureau for studerende og unge akademikere, ville ganske få have troet på dem. Nu er vi på rette vej.

Del artikel