My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15104287

Udbuds- og Markedsanalytiker søges til Kemp & Lauritzen

KEMP & LAURITZEN A/S

Er du en skarp kommunikator med en passion for at omsætte komplekse informationer til letforståelige budskaber og analysere samt håndtere udfordrende markedssituationer? Trives du med at navigere i tekniske landskaber og bygge bro mellem tekniske teams og kunder? Brænder du for at kickstarte din karriere i en dynamisk organisation, hvor du kan få lov til at præge din hverdag? Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, søger vi nu en dedikeret Udbuds- og Markedsanalytiker til Kemp & Lauritzen. Ansøg i dag, og bliv en del af en spændende rejse mod at skabe varige forbindelser mellem teknologi og Kemp & Lauritzens kunder!

Ansøg her!

Virksomhed: KEMP & LAURITZEN A/S

Lokation: Albertslund

Jobkategori: Økonomi / Jura / Indkøb

Omfang: Fuldtid

Startdato: 1. august 2024

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Grundet vækst søger vi nu en engageret Udbuds- og Markedsanalytiker til Kemp & Lauritzens Strategisk Tilbud & Udbuds afdeling i Albertslund. I denne rolle vil dit fokus ligge på prækvalifikationsansøgninger, og du vil være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde deres processer og tilgange til markeds- og udbudsovervågning samt udvikling af prækvalifikationsprocesserne. Du vil skulle kommunikere på daglig basis med interessenter, og der vil også være fysiske kundebesøg fra tid til anden. Som en del af et passioneret team på fire, vil du have mulighed for at præge udviklingen af afdelingen og være med til at sikre, at der altid leveres værdiskabende løsninger til alle interessenter. Du vil have base på deres kontor i Albertslund, men der er dog mulighed for at arbejde på andre af Kemp & Lauritzens lokationer eller noget hjemmearbejde.

Du bliver tilbudt

 • En enestående mulighed for at blive en del af et dedikeret og samarbejdsorienteret team, hvor både faglig udvikling, sparring og trivsel vægtes højt.
 • En spændende chance for at arbejde med kompleks markeds- og udbudsanalyse, hvilket vil give dig en stabil læringsproces og muligheden for at udvikle dine kompetencer inden for strategisk kommunikation og analyse.
 • Frihed under ansvar og fleksibilitet til at arbejde på flere lokationer eller til tider hjemmefra, så du kan finde den bedste balance mellem arbejde og fritid samt tilpasse din arbejdsdag efter dine behov.
 • En konkurrencedygtig lønpakke.
 • En god kantineordning, sundhedsforsikring og attraktive personalegoder på en stimulerende arbejdsplads, hvor der sættes pris på medarbejdernes bidrag og indsats.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af processer for markeds- og udbudsovervågning som et led af afdelingens håndtering af udbudsprocessen på tværs af forretningen
 • Analyse af markedstrends og konkurrenters aktiviteter, for at identificere potentielle forretningsmuligheder og trusler
 • Screene offentligt tilgængelige platforme for relevante udbud og håndtere udbudsprocessen fra start til slut
 • Udformning og tilpasning af referencer og cases til brug i tilbudsprocessen samt opbygning af en referencedatabase
 • Håndtering af ESPD-processen og sikring af korrekt onboardning i forhold til de gældende regler samt retningslinjer
 • Kommunikation og samarbejde med interne og eksterne interessenter, herunder kunder, kollegaer og ledelse, for at sikre forståelse og opfyldelse af behov og krav

Vi søger dig som

 • Behersker dansk på et højt niveau, både mundtligt og skriftligt, og er en skarp formidler.
 • Har minimum en bacheloruddannelse.
 • Har en nysgerrighed og interesse for at lære og udvikle dine færdigheder inden for strategisk kommunikation og analyse, samt en vilje til at dygtiggøre dig inden for udbudsprocesser og markedsovervågning.

Det er en fordel, hvis du har

 • Erfaring med analyseværktøjer og metoder til markedsovervågning og konkurrentanalyse.
 • Noget kendskab til offentlige udbudsregler og lovgivning samt erfaring med udbudsportaler og -processer.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Samarbejdsvillig
 • Selvkørende
 • Kvalitetsbevidst
 • Kommunikativ

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work. Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Husk at tjekke din spammappe, hvis du ikke har hørt fra os, da vi altid opdaterer vores kandidater løbende.

KEMP & LAURITZEN A/S

I 1882 grundlægger Otto Kemp og Severin Lauritzen ét af Europas første telefonselskaber og virksomheden Kemp & Lauritzen. Kombinationen af stor teknisk viden og en innovativ tilgang gør hurtigt virksomheden kendt for banebrydende løsninger. Mange af dem er de stadig kendte for i dag. Opgaverne har udviklet sig meget siden, og de har føjet mange kompetencer til deres værktøjskasse. Samtidig er deres nysgerrighed og vilje til at løse samfundsteknologiske opgaver stærkere end nogensinde før. For under alle deres forskellige fagligheder, deler de omhuen i deres arbejde. Deres viden og position giver dem muligheden og ansvaret for at holde Danmark kørende både i drift og i udvikling. Hver dag og i generationer. De skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.

Bliv direkte rekrutteret til KEMP & LAURITZEN A/S

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Mirjeta Ceraja Elmazi eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare mirjeta.elmazi@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15104287

Ansøg her!