My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15102047

Studentermedhjælper søges til KONE!

KONE A/S

Grib chancen for at blive en del af KONE's imponerende succeshistorie! Med deres vision om at forbedre byernes flow og anerkendelse som en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine, kan du nu tage skridtet ind i en administrativ rolle som studentermedhjælper hos KONE. Vi søger en proaktiv, grundig og samarbejdsvillig person, som vil blive en værdifuld del af KONE-teamet. Tøv ikke med at ansøge i dag, da vi har løbende rekruttering!

Ansøg her!

Virksomhed: KONE A/S

Lokation: Herlev

Jobkategori: HR / Kontor / Administration

Omfang: Deltid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Konsulent

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

KONE er dedikeret til at forbedre flowet i byernes hurtigt voksende landskab. Som en global leder i elevator- og rulletrappeindustrien, er innovation og excellence kernen i alt, hvad de gør. KONE udvikler, producerer og leverer avancerede systemer og løsninger, der skaber merværdi for bygningers levetid og sikrer, at mennesker kan bevæge sig sikkert, bekvemt og uden besvær i højere og mere intelligente bygninger. For at understøtte deres mission, søger de nu en studentermedhjælper, der kan bistå med administrative opgaver og supportere deres installationsafdeling og gradvist påtage sig projektledelses- og procesoptimeringsopgaver.

Som administrativ medarbejder hos KONE vil du blive en del af et energisk og inkluderende team, hvor alle arbejder sammen for at opnå fælles mål. Du vil blive mødt af sjove og motiverende medarbejdere, der er med til at skabe en både behagelig samt lærerig atmosfære på kontoret. Ansættelsesperiode er til at starte med tiltænkt frem til sommer, dog med mulighed for forlængelse. Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Du bliver tilbudt:

 • Et inkluderende og støttende arbejdsmiljø
 • Mulighed for at videreudvikle din rolle og arbejdsopgaver
 • Fleksibilitet med mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Et motiverende team, hvor humor og læring er en del af hverdagen

Arbejdsopgaver

 • Administrative opgaver
 • Supportering med procurement- og invoiceopgaver
 • Håndtering og bearbejdning af data
 • Back Office projekter

Vi søger dig som

 • Er studerende på en videregående uddannelse med minimum to år tilbage af dine studier
 • Er ivrig efter at lære, åben for at udvikle dine evner og bringe din viden i spil
 • Besidder en intuitiv forståelse for IT og har evnen til hurtigt at tilpasse dig nye systemer og teknologier
 • Har gode færdigheder i officepakken, specifikt Excel
 • Behersker dansk og engelsk flydende, både når det kommer til skriftlig og mundtlig kommunikation

Som person er du:

 • Kommunikativ
 • Initiativrig
 • Samarbejdsvilling
 • Omstillingsparat

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

KONE A/S

KONEs mission er at forbedre flowet i byerne. Som globalt førende inden for elevator- og rulletrappebranchen, udvikler, producerer og leverer KONE elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte, såvel som serviceløsninger og moderniseringsløsninger, der giver merværdi for bygninger gennem deres livscyklus. Via et mere effektiv People Flow® transporterer vi mennesker sikkert, bekvemt og trygt i højere og smartere bygninger. KONE er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er der over 60,000 ansatte i KONE, der servicerer kunder over hele verden.

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work
Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15102047

Ansøg her!