My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15101831

Studentermedhjælper med interesse for procesoptimering

Brænder du for procesoptimering, og har du forståelse samt interesse for ESG mål? Trives du i et miljø med stor frihed under ansvar, og har du øje for detaljen? Så åbner der sig nu en spændende mulighed for at blive en del af en dynamisk international virksomhed, med gode fremtidige karrieremuligheder. Grib chancen for at blive studentermedhjælper hos Bodycote - send os din ansøgning allerede i dag!

Ansøg her!

Virksomhed: BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S

Lokation: Ejby

Jobkategori: Manufacturing

Omfang: Deltid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Konsulent

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Bodycote er i vækst og søger nu en studentermedhjælper, som vil udgøre en vigtig del af deres danske afdeling i Ejby. Du vil i denne stilling indgå i tæt samarbejde med ledelsesteamet, som værdsætter et behagligt miljø med højt til loftet og en flad ledelsesstruktur. Teamet vil sørge for en løbende og grundig onboarding-process, der ruster dig til jobbet og gradvist gør dig mere selvkørende i arbejdsopgaverne.

Din læringskurve vil fortsætte, da du vil have adgang til kurser og træning løbende, hvortil du vil udvikle og tilegne dig værdifulde kompetencer. I denne rolle vil du være ansvarlig for forskellige opgave med primært fokus på at optimere virksomhedens processer, hvor du vil have ansvar for at sikre standarder ift. miljø, energi og kvalitet i henhold til ISO. Dertil vil du arbejde med forskellige administrative opgaver i form af bl.a. dokumentation af de optimeringer du har lavet samt kunderådgivning.

Du vil få stor fleksibilitet, da du har mulighed for selv at strukturere dine arbejdsdage og timer efter, hvad der passer dig. Er du og virksomheden det rette match, kan denne stilling, på sigt, føre til en fuldtidsstilling hos Bodycote.

Du bliver tilbudt

 • Gode fremtidige karrieremuligheder efter endt studie.
 • At blive en vigtig del af en stor international virksomhed i vækst.
 • Stor fleksibilitet og mulighed for selv at strukturere dine arbejdstider.
 • Sociale arrangementer.

Arbejdsopgaver

 • Deltagelse i daglig efterlevelse af ESG mål
 • Implementering, tilsyn og optimering af processer og nyt udstyr i produktionen
 • Supportere med tekniske rådgivning internt og eksternt
 • Efterleve, supportere, vedligeholde og opdatere Bodycotes system til at sikre kvalitets- energi- og miljøstandarder iht. ISO 9001, ISO 50001 og ISO 14001 certificeringer

Vi søger dig som

 • Er studerende og har 1-2 år tilbage af din uddannelse.
 • Har passion for procesoptimering.
 • Har kendskab og interesse i ESG mål.
 • Har stærke færdigheder i Microsoft Excel.
 • Behersker dansk og engelsk flydende, både når det kommer til skrfitlig og mundtlig kommunikation.

Det er en fordel, hvis du har

 • Kendskab til ISO.
 • Kommunikative kompetencer på tysk.
 • Erfaring med kunderådgivning.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Struktureret
 • Selvkørende
 • Kvalitetsbevidst

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S

Virksomheden blev grundlagt af Bodycote-familien i begyndelsen af 1900-tallet og har udviklet sig gennem organisk vækst og en række strategiske opkøb til at blive den internationale leder inden for termisk behandling. Bodycote driver et internationalt netværk af faciliteter, der betjener industrier som luftfart, forsvar, bilindustrien, elproduktion, olie og gas, byggeri, maskinbygning, medicin og transport. Som verdens førende leverandør af varmebehandlinger og specialiserede varmebehandlingstjenester er Bodycote et afgørende led i produktionsforsyningskæden med over 5000 medarbejdere over hele verden. Gennem et internationalt netværk af fabrikker udnytter Bodycote et væld af viden, erfaring og specialistekspertise til at levere kvalitetsservice, når og hvor det er nødvendigt. Bodycotes varmebehandlingstjenester består af en række kerneteknologier, som omfatter varmebehandlinger, metalsammenføjning, varm isostatisk presning og overfladeteknologi.

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work
Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15101831

Ansøg her!