My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15098695

Revisor-trainees søges til inforevision

inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab

Er du for nylig blevet færdig med gymnasiet og har ambitioner om at forme din fremtid inden for revisionsbranchen? Trives du i et ungt arbejdsmiljø, hvor der lægges stor vægt på både fællesskab og et fagligt højt niveau? Så inviterer vi dig til at tage det første skridt mod en spændende karriere som revisortrainee hos inforevision!

Ansøg her!

Virksomhed: inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab

Lokation: København

Jobkategori: Økonomi / Jura / Indkøb

Omfang: Fuldtid, Fuldtid

Startdato: 1. september 2024

Opgavetype: Rekruttering

Om stillingen

På vegne af inforevision leder Academic Work efter nye revisortrainees til deres kontor i Søborg. I jobbet som revisortrainee får du betalt en HD-uddannelse, som du tager sideløbende med dit arbejde. Derudover deltager du sammen med de andre revisortrainees i et omfattende internt uddannelsesforløb. Du starter sammen med 6 andre revisortrainees, hvilket betyder, at du både i forbindelse med din HD-uddannelse og på arbejdspladsen har jævnbyrdige at følges med. Dertil bliver du matchet med en trainee ansvarlig, der skal fungere som din personlige og faglige sparringspartner hele vejen igennem. Din traineeansvarlige er tidligere revisortrainee, så han eller hun kender din situation og kan hjælpe i din udvikling. Hos inforevision er en af de grundlæggende værdier, at medarbejderne har gode rammer og trives på arbejdspladsen. Der er derfor stort fokus på fællesskabet og det sociale liv, hvor I som trainees bl.a. skal på weekendture i forbindelse med jeres opstart.

Du bliver tilbudt:

  • Betalt HD-uddannelse (HD1 + HD2), bøger og en laptop
  • Attraktiv løn og udvidelse af dit personlige netværk
  • Tidlig kontakt med kunder og dertil ansvarsopgaver
  • Personlig traineeansvarlig og et godt fællesskab
  • Mulighed for at skabe karriere i en anerkendt og velkendt revisionsvirksomhed

Efter endt HD-uddannelse står det dig frit for, om du ønsker at videreuddanne dig. Det kan for eksempel være på kandidatniveau og tage en cand.merc.aud. Du vil samtidig også modtage fuld opbakning, hvis du ønsker at gå hele vejen mod titlen som statsautoriseret revisor. Det er kun dig selv og dine drømme der afgør, hvordan din fremtid ser ud, og du vil have fuld opbakning fra inforevision hele vejen igennem.

Arbejdsopgaver

  • Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, men vil følge din uddannelse og dit udviklingsniveau du er på. Du vil komme til at berøre og håndtere alle områder af revisor-rollen og blive oplært i revisionsverdenen fra første parket. Med andre ord er dette en glimrende mulighed for at opnå en masse relevant erhvervserfaring, alt imens du studerer.

Vi søger dig som

Denne stilling er for dig, der har færdiggjort en HHX eller en anden relevant gymnasial uddannelse, der giver dig kvalifikationer til at blive optaget på HD 1.del. Inforevision ønsker at få et fagligt indtryk af dig ud fra dit seneste karakterblad, dog er det vigtigste, hvem du er som person og hvordan, du formår at tilgå et fællesskab. Du skal derudover have interesse i matematiske anliggender eller fag som f.eks. afsætning, matematik, virksomhedsøkonomi og finansiering. Ligeså finder du det tilfredsstillende at yde en god service, så dine kommende kunder føler sig respekteret og i gode hænder.

Anden information

  • Start: September 2024
  • Arbejdsudstrækning: Fuldtid
  • Lokation: Søborg, København
  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to personprofiler: en adfærdsbaseret og en kognitiv. Personprofilerne er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab

Inforevision er et revisions- og konsulenthus i Søborg med 140 medarbejdere. De arbejder med klassiske ydelser som regnskab, revision og rådgivning, og har specialister ansat på områder som fx skat, moms og afgifter, køb og salg af virksomheder, it og optimering af økonomifunktionen. Hos inforevision er gennemsnitsalderen lav (35 år), fagligheden høj og organisationsstrukturen flad. Der arbejde meget i teams og på tværs i organisationen, hvilket giver en bred viden og et afvekslende arbejde, hvor du kan udvikle og udfordre dig selv. Hos inforevision sættes der pris på medarbejdere, der stiller spørgsmål og bidrager med idéer.

Bliv direkte rekrutteret til inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15098695

Ansøg her!