Søgeresultater
Opslag-ID: 15095172

National Account Manager til Lamb Weston

Lamb-Weston/Meijer V.O.F.

Har du erfaring med salg og leder du efter det næste skridt i din karriere? Lamb Weston søger nu en relationsskabende Country Manager til det danske foodservice-marked. Lamb Weston er en af ​​verdens førende virksomheder inden for frosne kartoffelprodukter, appetitvækkere og ingrediensløsninger. Hvis du kan se dig selv i en position, hvor drive er af allerstørste betydning, så søg i dag, da vi kører med løbende rekruttering.

Virksomhed: Lamb-Weston/Meijer V.O.F.

By: Hele Danmark

Jobkategori: Sales

Omfang: Fuldtid, fuldtid, 37 timer om ugen

Startdato: 1 september 2023

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Lamb Weston er en førende leverandør af frosne kartoffelprodukter på verdensplan. Som organisation er de dedikeret til at bevare naturen og dens ressourcer, mens de vokser og opnår succes. Deres samarbejdsfilosofi strækker sig ud over blot at levere exceptionelle produkter, service og værdi til deres kunder - den strækker sig også til jorden og vores miljø. Produktløsninger og services er en del af deres livsstil. De tror på, at deres opfindsomhed vil hjælpe med at ændre verden på måder, der ikke kun vil tilfredsstille vores voksende befolkning, men også nære miljøet og fremme industrien. Når Lamb Weston ser på en kartoffel, ser de ikke kun en kartoffel. De ser muligheder!

Du bliver tilbudt

 • Leasingbil. Da der vil blive kørt en del rundt i landet for at finde potentielle kunder, vil du blive tilbudt firmabil og mulighed for overnatning på hotel
 • Gode ferieforhold
 • Pension
 • Bonusordning
 • Kreditkort til udgifter
 • Indkøb af alt nødvendigt udstyr til hjemmekontoret

I denne stilling vil du få et udfordrende arbejde i en dynamisk og voksende organisation indenfor fødevareindustrien. Lamb Weston udfordrer dig til at vokse, mens udvikling er nøglen. Du vil blive godt belønnet for dit hårde arbejde med Lamb Westons solide ansættelsespakke.

Arbejdsopgaver

 • I din rolle som Country Manager bliver du ansvarlig for det danske marked og alle salgsprocesser fra A-Z. Lamb Weston har ikke et kontor i Danmark, så alt arbejde vil blive udført fra dit hjemmekontor eller på motorvejene.
 • Du vil være hovedkontakt for grossister i Danmark. På kundemøderne vil du skulle præsentere produktet og fremstille det, så det kan sammenlignes med deres allerede eksisterende produkter i deres sortiment. Ved både interne og eksterne kundemøder vil du bruge PowerPoint som værktøj til præsentationer.
 • Du vil udvikle nye salgsmuligheder og imødekomme etablerede kunders behov.
 • Du vil udnytte din produkt- og kundeviden til at uddanne kunderne om opbevaring, håndtering og klargøring af produkter, og hvordan disse produkter kan bidrage til kundens bundlinje.
 • Du vil have fokus på Lamb Weston/Meijers kundestrategi ved at fokusere specifikt på Lamb Westons guld- og sølvkonti og målrette dem med specifik værditilvækst specialitet og appetitvækkersalg.
 • Du vil fungere som regional koordinator og arbejde tæt sammen med de internationale Key Account Managers for at sikre, at nøglekunder administreres og håndteres på en ensartet måde i hele Danmark og nogle gange på tværs af landegrænserne.
 • Du vil opretholde et højt niveau af kundetilfredshed gennem optimal tilgængelighed, rettidig kommunikation, afgivelse af nøjagtige ordrer, prognose, sporing og afsendelse af ordrer og opfølgning på kunder

Vi søger dig som

 • Har mindst 5 års erhvervserfaring med salg i en stilling inden for foodservice industrien indenfor den sidste del af din karriere
 • Er flydende på dansk og engelsk både på skrift og i tale
 • Har kendskab til de vigtigste grossister i Danmark
 • Gode kundskaber i excel og powerpoint
 • Har en generel forståelse for CRM- eller ERP-systemer, og forstår vigtigheden i brugen af disse i dit salgsarbejde
 • B-kørekort

Viden kan opnås gennem uddannelse, erfaring eller være selvlært.

Som person ser Lamb Weston, at du er struktureret, kommunikativ og relationsskabende, samt at du har en høj grad af personlig modenhed. Det er også vigtigt, at du har motivationen og lysten til at skubbe Lamb Westons produkter frem på det danske marked, og kan lide at arbejde selvstændigt og med stor frihed under ansvar, da du udelukkende arbejder hjemmefra.

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Lamb-Weston/Meijer V.O.F.

Læs mere om Lamb Weston her: https://www.lambweston.com/en.html

Bliv direkte rekrutteret til Lamb-Weston/Meijer V.O.F.

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.