My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15099287

Kundeservicemedarbejder søges til Alcon!

Alcon Nordic A/S

“A job at Alcon allows you to help people see brilliantly through meaningful work that unleashes your full potential” Alcon, et førende globalt firma inden for øjenplejebranchen, søger en medarbejder til deres Customer Operations Team! Ansøg i dag, da vi har løbende rekruttering!

Ansøg her!

Virksomhed: Alcon Nordic A/S

Lokation: 2300 København S

Jobkategori: Kundeservice

Omfang: Fuldtid, Fuldtid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Konsulent

Om stillingen

På vegne af Alcon, søger Academic Work en kundeservicemedarbejder til deres nordiske team. Dette er en midlertidig stilling på 6 måneder, men med mulighed for forlængelse alt afhængig af, hvordan organisationen udvikler sig. Som en del af Alcons dynamiske Customer Operations team vil du blive en nøglespiller i at sikre optimal kundetilfredshed og effektivitet. Dette er en enestående mulighed for at kombinere din passion for kundeservice med en position i en af verdens førende virksomheder inden for øjenpleje. Dit arbejde vil kunne bidrage direkte til Alcons mission om at forbedre synet og livskvaliteten for millioner af mennesker verden over.

Arbejdsopgaver

 • Ordre behandling
 • Returbehandling
 • Telefonbetjening
 • Booking af transport
 • Ad Hoc opgaver

Vi søger dig som

 • Har erfaring indenfor kundeservice
 • Stærke IT-kompetencer og en hurtig indlæringskurve for nye systemer
 • Flydende på dansk og engelsk
 • Erfaring med SAP vil blive betragtet som en fordel, men ikke et krav
 • Har evnen til at levere god kundeservice
 • Er detaljeorienteret og grundig
 • Er en teamplayer og tager ansvar for dine opgaver

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, og for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Alcon Nordic A/S

Alcon er verdensledende inden for øjenpleje og dedikeret til at hjælpe mennesker med at se klart. Med mere end 70 års erfaring er Alcon det største øjenplejeudstyrsselskab i verden med supplerende forretninger inden for kirurgi og synspleje.

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work
Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15099287

Ansøg her!