My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15101988

Koordinator søges til Aasted!

AASTED ApS

Hvis du søger en mulighed for at blive en nøgleperson i en internationalt førende virksomhed med en dynamisk arbejdskultur og en dedikation til succes, kan denne stilling være det, du har ventet på. Aasted vækster, og du har nu chancen for at blive en del af denne spændende udvikling. Vi søger en engageret installationskoordinator, der trives i et miljø med varierende opgaver, og som brænder for at levere fremragende kundeoplevelser. Hvis dette lyder som noget for dig, er du måske den kandidat, vi leder efter. Søg allerede i dag, da vi har løbende proces!

Ansøg her!

Virksomhed: AASTED ApS

Lokation: Farum

Jobkategori: Kundeservice

Omfang: Fuldtid, 37 timer om ugen

Startdato: Hurtigst Muligt

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Aasted er et bæredygtigt, dansk familieejet firma som er en verdensomspændende markedsledende producent af produktionsløsninger inden for chokolade-, bageri- og konfektureindustrien. Hos Aasted værdsætter de en flad arbejdsstruktur, hvor inputs og kreative ideer fra medarbejderne er mere end velkomne. I stillingen som installationskoordinator vil du blive en del af et lille, men dedikeret og socialt team, hvor fokusset ligger på at løfte i flok. Derfor vil du også få mulighed for at spille en vigtig rolle i afdelingen og sætte dit eget præg.

I denne rolle vil du blive en integreret del af deres I&C-afdeling (Installation & Commissioning), som er en del af deres Aftersales og Customer Service-division. Denne division spænder over en bred vifte af opgaver, herunder ombygninger, levering af reservedele, teknisk support samt service- og installationsopgaver. Afdelingen består af 58 dedikerede medarbejdere, herunder 30 rejsemontører, der arbejder både nationalt og internationalt. Din primære opgave vil være at administrere alle aspekter af montørernes rejser og servicebesøg, samt at udarbejde tilbud til deres kunder.

Da Aasted er i stor vækst, vil din hverdag i denne rolle være dynamisk og kræve, at du kan jonglere med flere opgaver samtidigt. Det er afgørende, at du er fleksibel, proaktiv og trives i et miljø, hvor forandringer er en konstant faktor, og hvor ingen to arbejdsdage er ens. Du vil have tæt kontakt med både nye og eksisterende kunder samt dine kollegaer, og derfor er det vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner og trives i at interagere med andre på en professionel måde.

Du bliver tilbudt

 • At være en værdifuld del af en markedsledende virksomhed i rivende vækst.
 • En sund frokostordning drevet af Meyers Kantine.
 • At bliver en del af en virksomhed med stort fokus på bæredygtighed.
 • Årlige udviklingskurser.
 • Attraktiv sundhedsforsikring

Arbejdsopgaver

 • Håndtering af rejseafregninger samt timesedler fra deres montører
 • Ressource koordinering af teknikere til både service og serviceaftalebesøg i tæt samarbejde med deres SLA-ansvarlige og montører
 • Proaktiv planlægning af servicebesøg hos deres kunder
 • Intern og ekstern opfølgning på servicebesøg i forbindelse med service- og installationsopgaver

Vi søger dig som

 • Har erfaring indenfor lignende/relevant stilling.
 • Har solide kommunikationsevner på både dansk og engelsk.
 • Har flair for IT.
 • Har god talforståelse, da der benyttes ERP-systemer og Excel.
 • Har stærke kommunikative evner og trives med proaktiv kundekontakt.

Det er en fordel, hvis du har

 • Erfaring med Microsoft Dynamics.
 • Baggrund inden for administration.
 • Erfaring med et servicefag.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Proaktiv
 • Struktureret
 • Selvkørende
 • Omstillingsparat

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work. Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces. Husk at tjekke din spammappe, hvis du ikke har hørt fra os, da vi altid opdaterer alle kandidater i vores processer.

AASTED ApS

I mere end 100 år har Aasted været markedsleder inden for udstyr og faciliteter til chokoladeproduktion over hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre lokale, samt flere af verdens største globale FMCG-aktører. Den danske familieejede virksomhed har altid været drevet af passion for innovation og at skubbe grænser. Aasted har bæredygtighed i fokus med strategisk vejledning ud fra de tre 'P'er: People, Planet and Profit, hvilket opfordrer dem til at tage en holistisk tilgang til værdiskabelse. De har en "passion for mennesker" og stræber løbende efter at være en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med blandt andet gode udviklingsmuligheder, hjemmearbejde, gode barselsordninger, sociale arrangementer og en god kantine. Aasted er konstant i vækst og derfor er en dagligdagen aldrig kedelig eller stillestående.

Bliv direkte rekrutteret til AASTED ApS

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Alfheidur Bjarnadottir eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare alfheidur.bjarnadottir@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15101988

Ansøg her!