My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15098289

Erfaren Account Manager til Academic Work København

Academic Work Denmark A/S

Vil du arbejde i et miljø, hvor du omgiver dig med mennesker, som drives af at udfordre sig selv, konkurrere og samtidig have det rigtig sjovt sammen? Så kom og bliv en del af os - Det bliver fedt!

Ansøg her på en anden side

Virksomhed: Academic Work Denmark A/S

Lokation: København

Jobkategori: Sales

Omfang: Fuldtid, Fuldtid

Startdato: Fleksibelt, optimalt primo 2024

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Academic Work Danmark har de seneste år været på en større vækstrejse, og nu ønsker vi at tage vores virksomhed til næste niveau. Vi søger derfor en Account Manager med 2-5 års erfaring indenfor vikar-, konsulent- eller rekrutteringsbranchen, som skal være med til at gøre vores forretning mere succesfuld.

Academic Work er en global virksomhed med 25 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at vokse, ved at sikre dem kompetente medarbejdere. Som Account Manager bliver du en nøglespiller i at få Danmark på samme succeshøjder som i de andre lande, hvor Academic Work driver forretning.

Lyder det som en spændende rejse, du har lyst til at begive dig ud på?

Du skal være parat til at smøre ærmerne op og tage arbejdshandskerne på; at være Account Manager hos Academic Work kan nemlig sammenlignes med at være en intern iværksætter. Du kommer til at drive din egen virksomhed i virksomheden. Du arbejder med frihed under ansvar, og det er derfor op til dig, hvordan du organiserer dine dage. I din dagligdag kommer du til at arbejde imod klare opsatte mål, og det er op til dig at bruge din kreativitet, menneskelige kompetencer, salgskompetencer, ambitioner og alle andre værktøjer i din værktøjskasse for at nå dem. I stillingen er det kun dig selv, der sætter grænserne – selv din provision er ubegrænset hos os!

Du kommer til at arbejde med et mix af volumesalg og mere komplekse salgsprocesser, som bl.a. salg af vores Academy løsning, der består af up-skilling og re-skilling programmer. Her hjælper vi kunder med at løse deres brist på kompetencer i dag og ligeledes med at møde deres fremtidige behov.

Vi skal nok klæde dig godt på til opgaven, for når du starter som Account Manager hos Academic Work, får du et grundigt onboardingforløb. Forløbet skal bl.a. give dig en forståelse af Academic Work som virksomhed og vores kerneværdier. Ligeledes vil du få indblik i vores vision, mission og strategien for at komme derhen. Vores håb med onboardingforløbet er, at du skal føle dig som en del af kontoret fra starten af. Derudover ønsker vi, at du får et indblik i Academic Work samtidig med, at du får nogle værktøjer, som du kan kombinere med de kompetencer du har med dig i rygsækken fra dine tidligere erhvervserfaringer.

Om stillingen

Som Account Manager hos Academic Work er din vigtigste opgave at opbygge og udvikle dine egne kunderelationer. Du bliver på sigt en vigtig rådgiver for dine kunder, og du kommer til at hjælpe dem med at vækste. I starten vil dit primære fokus være at opbygge din egen kundeportefølje. Det vil her være en fordel, at du har et stort netværk, som du kan trække på. Desuden ønsker vi, at du med tiden arbejder proaktivt og påtager dig en strategisk rolle, ved at analysere dine kunders behov. Vi tilføjer størst værdi, når vi kan forudse en kundes behov for nye medarbejdere, før de har brug for dem.

Ud over at sælge traditionel bemanding og rekruttering, forventer vi også, at du påtager dig ansvar for at sælge vores mere innovative tiltag, Academy. Gennem Academy bringer vi ny ekspertise til IT- og Tech-branchen. I løbet af 12 intensive uger trænes vores talenter, hvorefter de skal ud og arbejde hos vores kunder.

Vi søger dig som

Hvad kommer til at gøre dig til en god Account Manager?

Vi tror på, at du fortsat er i 'starten' af din karriere med max 5 års erfaring, for at trives i stillingen med de udfordringer, der findes, og vi søger dig som har:

 • Færdiggjort en gymnasial uddannelse
 • 2-5 års erfaring inden for salg i vikar-, konsulent- eller rekrutteringsbranchen
 • B-kørekort
 • Stærke danske og engelske kompetencer, både på skrift og i tale

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse, gerne inden for salg, økonomi, marketing eller lignende.

Men for at trives og få succes som Account Manager søger vi én, der:

 • Har et strategisk mindset og ser muligheder i at opbygge sin egen virksomhed, som er med til at skabe værdi for Academic Work
 • Viser et højt ambitionsniveau, og nyder et højt livstempo
 • Ønsker en hverdag, der balancerer mellem det sociale og professionelle aspekt
 • Er nysgerrig på markedet, og ønsker at konkurrere og udfordre sig selv
 • Vil kommunikere på en ligefrem og ærlig måde, mens du viser medfølelse og hengivenhed over for andre

Hvad gør os til en god arbejdsgiver

Vores mission er at skabe The Best Place to Work, og vores virksomhedskultur er præget af tre værdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart. Du bliver en del af et team, der lever efter disse værdier hver dag. Vi tror på at have det sjovt på arbejdet, sprede positiv energi, opnå imponerende resultater og altid have lyst til at vokse og udvikle os.

Anden information om stillingen som Account Manager

 • Opstart: Fleksibelt, men optimalt i starten af 2024
 • Omfang: Fuldtid, kontortid
 • Løn: Fast månedsløn + ubegrænset provision + bonus
 • Sted: København Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte vores Head of People & Performance.

Processen:

 • Test
 • Telefonscreening
 • Først interview med Head of People and Performance Marlene Hansen
 • Andet interview med Head of Sales, Julia Dahl, og Managing Director, Christoffer Svensson
 • Referencer

Vi bruger test til at sikre en solid og fair rekrutteringsproces med fokus på potentialet for den stilling, vi ansætter. Når du har indsendt din ansøgning, vil et testlink blive sendt til dig.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Marlene Hansen eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare marlene.hansen@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15098289

Ansøg her på en anden side