Søgeresultater
Opslag-ID: 15095469

Bliv bygningsautomatiktekniker hos Bravida gennem Academic Work Academy på 12 uger!

Bravida Danmark A/S

Drømmer du om at blive tekniker, men mangler du uddannelsen eller erfaringen? Nu har du muligheden for at blive bygningsautomatiktekniker gennem Academic Work Academy, og kickstarte din nye karriere hos Bravida! Vi tilbyder nu dig med de rette evner og motivation chancen for at deltage i en uddannelse på 12 uger, der åbner døren til en fremtid som tekniker hos Bravida! Vi tror så meget på vores koncept og vores deltagere, at vi tilbyder 12 måneders ansættelse som konsulent gennem Academic Work efter endt uddannelse. Vi har nu startet rekrutteringsprocessen for bygningsautomatik, så tag vores tests allerede i dag og se om du besidder evnerne til at blive en del af Academic Work Academy!

Virksomhed: Bravida Danmark A/S

By: Hele Danmark

Jobkategori: Technology

Omfang: Fuldtid, Fuldtid

Startdato: 30. Oktober 2023

Opgavetype: Konsulent

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Drømmer du om et karriereskift i tech-branchen, er det nu tid til at handle: Academic Work Academy skal til efteråret 2023 uddanne teknikere indenfor bygnigsautomatik. Du vil som deltager gennem uddannelsen opnå forståelse for aspekter af bygningsautomatik, herunder energioptimering og bidrag til den grønne omstilling i bygninger. Efter en spændende og intensiv uddannelsesperiode vil du blive en værdifuld del af Bravidas team og bidrage til skabelsen af bæredygtige bygninger i fremtiden. Erfaring på området er ikke nødvendig, men motivation, interesse for teknologi og evnen til at lære er afgørende. Hos Bravida vil du opleve et professionelt miljø præget af åbenhed og ærlighed. Der sættes fokus på din personlige udvikling og giver dig mulighed for at udfolde dit potentiale. Som en stor koncern med forskellige afdelinger, tilbydes der en bred vifte af karrieremuligheder, og du er ikke begrænset til den afdeling, du starter i. Her har du også mulighed for at påtage dig mere udfordrende og komplekse opgaver. Dette åbner døre for din professionelle vækst og udvider dine horisonter i virksomheden.

Du bliver tilbudt

 • Gratis intensiv træning med effektive og praktiske studier med dygtige undervisere
 • 12 måneders ansættelse gennem Academic Work hos Bravida efter bestået uddannelse
 • Computer og andre materialer som du skal bruge under uddannelsen
 • Mulighed for at starte en ny karriere uden tidligere tech-erfaring

INFORMATION OM UDDANNELSEN:

Uddannelsen byder på 12 intensive uger. Du vil få support og undervisning fra kompetente lærer, hvor Academic Work Academy sammen med dig som fremtidig konsulent skaber rammerne for en stejl læringskurve.

 • Opstartsaften: 30. oktober 2023
 • Pre studies: 31. oktober - 17. november 2023
 • Uddannelse: 20. november - 23. februar 2023/24
 • Første arbejdsdag hos Bravida: 26. februar 2024
 • Omfang: Fuldtid, skemalagt undervisning på hverdage i tidsrummet 8:00-16:00
 • Uddannelsessted: Undervisningen vil foregå digitalt
 • Arbejdssted efter endt uddannelse: Bravidas kontor i hhv. København, Aalborg, Århus eller Odense.

Læringsmetoden på Academic Work Academy er baseret på Accelerated Learning, hvilket er en effektiv vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en spændende udfordring. Vores pædagogik er baseret på aktuel hjerneforskning og involverer praktisk læring i højt tempo, samarbejde i teams og konstant feedback gennem dialog. Vi ønsker at byde dig velkommen til Academic Work Academy på www.academy.dk, hvor du kan læse mere.

Arbejdsopgaver

 • Efter endt uddannelse fra Academic Work Academy begynder du at arbejde som tekniker hos Bravida via Academic Work. I praksis betyder det, at du lever og ånder hverdagen hos Bravida, mens Academic Work fungerer som støtte i baggrunden. Som bygningsautomatiktekniker hos Bravida vil du indgå i et team, der arbejder med at udvikle energieffektive, og konkurrencedygtige løsninger, der bidrager til den grønne omstilling. Projekterne varierer i størrelse, indhold og branche, og arbejdet udføres enten hos Bravidas kunder eller på kontoret.

Vi søger dig som

 • Har stor interesse og en nysgerrig tilgang til teknologi
 • Har evne til at udføre arbejde grundigt og med en ærlig tilgang
 • Har en selvsikker og robust personlighed
 • Har evne til at samarbejde i teams, samtidig med at du kan planlægge og overholde egne deadlines
 • Har en god forretningsforståelse og evne til at sætte dig ind i organisationen
 • Er over 18 år gammel
 • Kan begå sig flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Har en stærk motivation for programmet

Du behøver ikke nogen tidligere erfaring inden for teknologi eller byggebranchen, men du skal have de rigtige evner, personlige kvaliteter, drive og engagement for at starte din nye karriere. De personlige kvaliteter, vi leder efter hos dig er:

 • Problemløsende
 • Samarbejdsvillig
 • Ansvarlig
 • Vedholdende

● Rekrutteringsprocessen: Vi arbejder ud fra løbende udvælgelser, og processen består af to tests og to samtaler. Du skal bestå begge test for at kunne indsende din ansøgning. Øg derfor dine chancer for at få en plads ved at gennemføre testene hurtigst muligt!

● Søg uddannelsen på AW Academy ved at klikke på "Ansøg her på et andet websted", og klik derefter på "Udfør testen" øverst på landingssiden.

● Har du specifikke spørgsmål om AW Academy og uddannelsen, bedes du skrive til vores Academymail. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Bravida Danmark A/S

Bravida arbejder målrettet på at skabe en bæredygtig fremtid af ejendomme. Deres dedikerede medarbejdere installerer og vedligeholder elektriske, termiske, sanitære, brandsikrings-, ventilations- og sikkerhedssystemer, hvilket sikrer optimal funktionalitet døgnet rundt, året rundt. Bygninger tegner sig for ca. 20% af Nordens samlede CO2-udledning. Hos Bravida er man engageret i at reducere Nordens samlede CO2-udledning ved at automatisere, modernisere og digitalisere bygninger. Læs mere om Bravidas vision og dedikation til at forme fremtidens bygninger her: Bravida.dk

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work