Søgeresultater
Opslag-ID: 15096229

Account Manager søges til AbbVie

“We find answers that make life better for patients and our world”. Er du klar til at arbejde i en førende biopharmaceutisk virksomhed med et meningsfyldt formål? AbbVie søger en passioneret Account Manager til at blive en del af deres Neurology team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og samarbejde med ambitiøse kollegaer! Vi har løbende rekruttering, så ansøg allerede i dag!

By: Hele Danmark

Jobkategori: Sales

Omfang: Fuldtid, Fuldtid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

AbbVie er en global virksomhed med tilstedeværelse i 170 lande og med over 47.000 medarbejdere. Deres mission er at udvikle innovative behandlinger og bæredygtige plejeløsninger for at forbedre livet for mennesker berørt af sygdom. Som Account Manager i AbbVie, vil du arbejde med at drive salget og håndtere produkter og services inden for neurologi. Her vil du opbygge og pleje relationer med vigtige stakeholders, herunder kunder, klinikker og beslutningstagere. Din rolle som Account Manager vil være afgørende for at sikre AbbVie's fortsatte succes inden for neurologi. Ved at demonstrere lederskab og kompetencer i overensstemmelse med AbbVie's vision og kerneværdier vil du bidrage til at opnå individuelle, team- og affiliate-mål og bidrage til virksomhedens mission om at forbedre livet for mennesker berørt af sygdom. Som Account Manager vil du referere til den skandinaviske salgschef og være en del af det tværfunktionelle In Field Team, der bl.a. omfatter salg, kommercielle, medicinske og markedsadgangsfunktioner. Din rolle indebærer at sikre adgang til kunder, herunder klinikker og betalere, samt at støtte IFT i planlægning og implementering af initiativer og projekter, der tilfører værdi for Abbvie's kunder.

Du vil blive en værdifuld del af et team bestående af kompetente og dedikerede kollegaer, som støtter hinanden og skaber et miljø, hvor alle kan dele deres synspunkter og bidrage med nye tilgange og perspektiver. Du vil opleve en kultur præget af ærlighed og tillid, hvor der lægges vægt på åben og transparent kommunikation. AbbVie har tidligere vundet prisen ”Great Place to Work”, for deres arbejdsmiljø og unikke kultur. Dette er derfor en fantastisk mulighed for dig, som ønsker at arbejde i en virksomhed med et meningsfuldt formål og samtidig blive en del af et inspirerende og dedikeret team.

Du bliver tilbudt

 • Mulighed for at arbejde i en førende forskningsbaseret biopharmaceutisk virksomhed
 • Et dynamisk og tværfagligt teammiljø med dedikerede kolleger
 • Personlig vækst og udvikling
 • Fleksible arbejdstider og et dynamisk arbejdsmiljø

Arbejdsopgaver

 • Udarbejde en solid kontoplan i samarbejde med Infield-teamet, træffer sunde forretningsmæssige vurderinger og sikrer, at salgsindsatsen prioriteres efter potentialet
 • Tværfunktionel koordination i det tildelte område og effektiv allokering af økonomiske ressourcer
 • Ansvarlig for at opbygge nye og vedligeholde eksisterende relationer, som AbbVie allerede har med centrale interessenter, såsom eksterne eksperter og beslutningstagere
 • Sikre og maksimere salget af AbbVie-produkter i distriktet
 • Sikre adgang til kunder og arbejde tæt sammen med Brand Teamet for at udvikle og implementere initiativer og projekter, der tilfører værdi til kunden

Vi søger dig som

 • Har opnået en videregående uddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring
 • Har erfaring indenfor pharma
 • Har salgserfaring - branchen er ikke afgørende, så længe at du har de rigtige kompetencer og talent til rollen
 • Har evne til at opbygge stærke relationer med Key Opinion Leaders og andre relevante interessenter
 • Kan arbejde strategisk og projektorienteret
 • Har et stærkt IT kendskab med erfaring i office pakken, powerpoint og excel
 • Har kørekort
 • Er flydende i dansk og engelsk

Det er afgørende, at vedkommende kan arbejde effektivt i et team, samarbejde med kolleger og bidrage til fælles succes. Vi søger en kandidat med et højt ambitionsniveau, evnen til at være proaktiv, tage initiativ og være ansvarlig for at implementere salgsstrategier. Du har gode kommunikationsevner, er omstillingsparat og klar til at sadle om, hvis opgaven kræver det. Teamwork, ærlighed og tillid er nøgleelementer for at opnå succes i dette team. Endelig skal du have en passion for AbbVie's formål og have en professionel tilgang til opgaverne.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Relationsopbyggende
 • Samarbejdsvillig
 • Innovativ
 • Omstillingsparat

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Information

AbbVies mission er at opdage og levere innovative medicin og løsninger, der adresserer komplekse sundhedsproblemer og forbedrer menneskers liv.

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.