KORT OM OS

Academic Work arbejder med bemanding af personale og rekruttering af Young Professionals – studerende og unge akademikere i begyndelsen af deres karriere. Det er vores niche, vores ekspertområde og en målgruppe, vi tror på.

Fakta

Stiftet i: 1998
Koncernchef og grundlægger:            Johan Skarborg
Antal job vi formidler pr. år: Over 16.000
Omsætning pr. år: Ca. 3 milliarder SEK
Antal lande: 6

 

TRE STUDERENDE OG EN IDÉ

Historien om Academic Work begyndte med, at tre studerende fik en fantastisk forretningsidé. Forretningsidéen gik ud på at føre studerende, som ville arbejde ved siden af deres studier, sammen med virksomheder, der havde behov for kvalificerede medarbejdere på deltid.
 
Dette førte til etableringen af en virksomhed, der blev drevet under knap så glamourøse forhold i et fyrrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.
 
Forretningsidéen bar hurtigt frugt, og trioen måtte derfor sige farvel til fyrrummet for at kunne følge med virksomhedens ekspansion. 
 
Læs hele historien
 

VI VIL HJÆLPE

Siden vi startede vores samarbejde med Response Network i 2004, har vi hjulpet til med at bygge over 40 skoler, og tusindvis af børn har fået mulighed for at tage en uddannelse i Livingstone i det sydlige Zambia. Vi tror på hjælp til selvhjælp-konceptet, som går ud på, at landsbybeboerne selv bygger skolerne med materiale, som vi har hjulpet til med.
 
Det er langt fra tilstrækkeligt, men vi er kommet et skridt på vej og har planer om at fortsætte vores arbejde for børns ret til at gå i skole. 
 
Læs mere om vores arbejde i Zambia.

Tip en ven