KONSULENTLØSNINGER og REKRUTTERING INDEN FOR SALG

Salg er et populært fagområde blandt Young Professionals, hvilket ikke er mærkeligt, da det er en interessant og sjov jobtype for mange. Derfor vil du, som søger sælgere til din virksomhed, hurtigt få kvalificerede ansøgninger fra engagerede og tallentfulde kandidater. I hvert fald hvis du benytter dig af Academic Work. Vi løser hurtigt dine perosnalebehov, om end de er kort- eller langvarige.

Deres service er proaktiv og troværdig. Min kommunikation med Academic Work er altid fleksibel og med fokus på kundetilfredshed. Erfarne og dedikerede medarbejdere skaber rammen for Academic Work som en god arbejdsforbindelse.

Kundekontakt

Unilever

FORDELE VED KONSULENTLØSNINGER OG REKRUTTERING VIA OS

Kompetent og engageret personale - Vores størrelse og erfaring inden for salg betyder, at vi hurtigt kan løse dine peronalebehov med præcis de færdigheder, din virksomhed har brug for.

Konsulentløsning ved behov - Academic Work hjælper bl.a. din virksomhed i forbindelse med opsigelse eller ansættelsesstop. Gennem konsulentløsninger slipper din virksomhed for unødige omkostninger. Du investerer blot i den faktiske tid, som konsulenten arbejder.

Nøje gennemarbejdet rekrutteringsproces - Vi arbejder med udgangspunkt i en kompetencebaseret rekrutteringsproces, hvor du som kunde får mulighed for at kortlægge, hvilke personlige egenskaber og faglige kompetencer, der er vigtige for din virksomhed og for den specifikke stilling.

EKSEMPLER PÅ OMRÅDER HVOR VI LØSER DINE BEHOV

  • Telefonsalg
  • Account Managers
  • Salgsstøtte
  • Teknisk salgspersonale
  • Markedsførere
  • Butikspersonale
  • Mødebookere
  • B2B
  • B2C

 

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse nuværende og fremtidige personalebehov.
 
Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst udfylde kontaktformularen nedenfor. 
 
Ellers kan du kontakte os på +45 36 17 11 00 eller info@academicwork.dk.
 
Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger, og at vi evt. kommunikerer med dig via målrettede e-mail-meddelelser og invitationer til relevante møder. For mere information om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores Privatpolitik

Tip en ven