3 fantastiske fordele ved et studiejob

Opbyg dit CV, få et professionelt netværk og få friheden til at udforme dit studieliv, akkurat som du vil have det. Et deltidsjob ved siden af studierne åbner døren op for mange spændende muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet. Udforsk fordelene ved et studiejob!

1. Opbyg dit CV

Der er flere måder at blive en attraktiv profil inden du er færdiguddannet. Uanset om du vil have et studiejob inden for de samme områder som dit fagområde eller ej, er studiejobs en god måde
at udvide dit CV på. Når du nærmer dig afslutningen på din uddannelse, er det almindeligt at vores konsulenter, der arbejder på deltid, er blevet tilbudt en fuldtidsstilling enten af os eller af den virksomhed, du har arbejdet for.

Hvordan skriver jeg et godt CV?

2. Ekstra penge til at opgradere studielivet

Du kan sige meget om studielivet, men ofte er dette en tid i vores liv, hvor vi ikke har særlig mange penge på vores bankkonti og man konstant er i sparemodus. Det behøver ikke være sådan! Med et studiejob kan du nemt opgradere dit studietilværelsen til det niveau, du ønsker. Få en ny cykel, bedre spisevaner, eller start med at spare op til en lejlighed – kun du ved, hvordan din opgradering af din studietilværelse vil se ud.

Hvor meget må jeg tjene ved siden af SU? Læs mere her.

3. Få et værdifuldt professionelt netværk

Det rigtige studiejob til give værdifulde professionelle kontakter. Ikke alene udvider du dit professionelle netværk på det tidspunkt, du arbejder for en virksomhed, disse kontakter kan være uvuderlige for at lette overgangen fra studieliv til arbejdsliv. Hos Academic Work har du altid en dedikeret konsulentleder, som også har et bredt netværk af kunder og opgaver, som hun eller hun rekrutterer til. Jo tidligere du starter, jo bredere netværk får du. Dette kan vise sig at være en vigtig fordel, når dine studiedage er fordi, og karrierekonkurrencen starter.

Sådan skaber du og bruger dit netværk

Kunsten at kombinere studier og job

I tvivl om du har tid til at arbejde, mens du har travlt med dit studie? Vi giver dig en række tips til at lykkes med at afbalancere en deltidsstilling og studie samtidigt!

Læs mere

Sådan får du job uden erfaring

Det kan føles lidt vanskeligt at prøve at lande sin første stilling efter endt uddannelse. Men du besidder stor viden og erfaring! Læs mere her.

Læs mere

Forbered dig på livet efter endt uddannelse

Overgangen fra studieliv til arbejdslivet er spændende, men kan også føles lidt uoverskuelig. Vi giver her tips til et par forberedelser efter du har færdiggjort din uddannelse.

Læs mere

Bliv en del af Academic Work

Gør ligesom 140.000 young professionals og start din karriere med Academic Work. Opret en jobagent og få en mail, når vi publicerer en stilling, som passer til dig.

Opret en jobagent
86%
af young professionals overvejer et studiejob
56%
siger, at ekstra indkomst er den vigtigste grund til at få et studiejob
140k
studenter og nyuddannede har vi hjulpet til at starte sin karriere

Din karrierepartner

For os er det vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Vi er derfor en autoriseret rekrutterings- og bemandlingsvirksomhed. Det betyder, at vi har kollektive aftaler og forsikringer, så du kan føle dig sikker, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere kompetencerområder. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos Academic Work.

Del artikel