Tre fantastiske fordele ved et studiejob

Boost dit CV, opbyg dit netværk og få friheden til at udforme studielivet lige som du vil have det. Et deltidsjob ved siden af studiet åbner døren op for mange forskellige muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet. Udforsk fordelene ved et studiejob her!

Find dit studiejob her!

1. Boost dit CV

Der findes flere måder at skabe en attraktiv jobprofil, allerede mens du studerer. Studiejobs udvider gradvist dit CV og gør, at rejsen til dit fremtidige drømmejob bliver langt kortere. Det er desuden gode muligheder for, at vores deltidskonsulenter senere tilbydes en fuldtidsstilling – enten hos os eller hos den virksomhed, du arbejder for.

2. Et studiejob = ekstra indtægt

De fleste mennesker kan nikke genkendende til en stram økonomi, mens de studererer. Et studiejob giver dig flere muligheder og tilføjer lidt ekstra luksus til hverdagen. Du er måske interesseret i at købe en ny cykel, spise andet end nudler og pasta eller begynde at spare op til en lejlighed – det er kun dig, der sætter grænserne!

3. Få et værdifuldt professionelt netværk

Det rigtige studiejob vil skabe værdifulde professionelle kontakter for fremtiden. Hos Academic Work har du altid en dedikeret Consultant Manager, som har et bredt netværk af kunder og opgaver, som han eller hun rekrutterer til. Jo tidligere du starter, jo bredere netværk får du. Det kan blive en vigtig fordel for dig, når dine studiedage er forbi og karrierekonkurrencen starter.

Bliv en del af os

Over 150.000 young professionals har startet deres karriere med Academic Work. Det burde du også gøre! Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Mere læsestof

Kunsten at kombinere studier og job

I tvivl om du har tid til at arbejde, mens du har travlt med dit studie? Vi giver dig en række tips til at lykkes med at afbalancere en deltidsstilling og studie samtidigt!

Læs mere

Sådan får du job uden erfaring

Det kan føles lidt vanskeligt at prøve at lande sin første stilling efter endt uddannelse. Men du besidder stor viden og erfaring! Læs mere her.

Læs mere

Forbered dig på livet efter endt uddannelse

Overgangen fra studieliv til arbejdslivet er spændende, men kan også føles lidt uoverskuelig. Vi giver her tips til et par forberedelser efter du har færdiggjort din uddannelse.

Læs mere
Del artikel