Transtema x Academic Work

Ønsker du at arbejde for den tekniske teknikkoncern, Transtema? Vi tilbyder et bredt omfang af stillinger inden for teknik, projektledelse, administration og bygningsarbejde, hvor du er sikret faglig kompetenceudvikling i professionelle og innovative rammer.

Academic Work er stolte over at have et tæt samarbejde med Transtema, hvorigennem vi ansætter akademikere, faglærte og ufaglærte til et væld af interessante jobmuligheder.

Se vores stillinger i Transtema

Om Transtema

Transtema leverer tjenester og løsninger til kunder, der kræver en bred teknisk viden i netværk og kommunikation.

Transtema leverer design, konstruktion, dokumentation, vedligeholdelse og andre konsulenttjenester til kommunikationsnet. Transtema planlægger, projekter og bygger optiske fibernet.

Vores samarbejde med Transtema

Partnerskabet mellem Academic Work og Transtema indebærer, at vi i Academic Work står for tiltræknings- og rekrutteringsprocessen til udvalgte stillinger i Transtema som en del af Transtemas udvidelse på det danske marked. Det betyder, at vi bl.a. kan tilbyde akademikere, faglærte og ufaglærte stillinger inden for teknik, projektledelse, administration og bygningsarbejde gennem vores unikke kendskab til den danske arbejdsstyrke.

Det tilbyder Transtema

  • Stillinger inden for teknik, projektledelse, administration og bygningsarbejde
  • Muligheder for kompetenceudvikiling
  • Interessante arbejdsopgaver
  • En plads på en fantastisk vækstrejse i Danmark

Din profil

Transtemas stillinger spænder vidt, hvorfor du kan søge spændende og udviklende stillinger som både akademiker, faglært og ufaglært.

Gennemgående er, at du skal være initiativrig, kunne tage fat og være ansvarsfuld.

Se ledige stillinger i Transtema

Mere om Transtema

Transtema har positioneret sig som en førende leverandør og beskæftiger sig med design, konstruktion, vedligeholdelse og overvågning af kommunikationsinfrastruktur til alle typer teknologisk avancerede kommunikationsnet. Ud over kommunikationsnetværkstjenester tilbyder Transtema cloud computing og data center infrastruktur.

Virksomheden har opbygget en solid forretningsplatform og er i 2016 gået fra at være lokal aktør til at blive international spiller. Geografisk ekspansion opnås ved at følge eksisterende kunder på nye markeder, men også gennem aggressive men selektive virksomhedsopkøb.

Læs mere om Transtema
3
Kerneværdier: Kvalitet, Pålidelighed, Serviceminded
Vision
Være den mest engagerede og mest kompetente iværksætter for fremtidige infrastruktur- og kommunikationsløsninger!
358
Personer var ansat i Transtema i slutningen af 2017

Akademiker eller faglært?

Vi tilbyder både stillinger til akademikere og faglærte i Transtema. Stillinger som projektleder, projektassistent og bygningskonstruktør er blot få af mange interessante muligheder i Transtema.

Se stillingerne her

Ufaglært eller faglært?

Som ufaglært eller faglært er der også et væld af muligheder i Transtema. Bl.a. søger vi løbende håndfolk, som har hænderne rigtigt skruet på, og som ikke er bange for at tage fat og begive sig ud i fysisk arbejde fyldt med udvikling og sociale rammer.

Se stillingerne her
Share article