Ofte stillede spørgsmål

Du undrer dig måske over, hvordan det fungerer at arbejde som konsulent eller at blive rekrutteret via os under og efter studietiden. Derfor har vi sammenfattet de oftest stillede spørgsmål, vi plejer at få.

Hvis du er konsulent, kan du selvfølgelig altid henvende dig til din konsulentchef, hvis du undrer dig over noget.

Du kan også sende en e-mail til os på info@academicwork.dk eller ringe til os på +45 36 17 11 00.

HVILKE TYPER AF STILLINGER ER DER?

Academic Work tilbyder mange typer af stillinger, såvel studierelevante som ikke-studierelevante. Opgavernes omfang varierer fra nogle timer om ugen til fuldtid. Du vælger selv, hvad der passer dig.

Academic Work arbejder også med rekruttering og fuldtidsansættelse. Det betyder, at vi også er et godt alternativ for dig, som er færdig med studierne eller har arbejdet nogle år og vil videre til nye udfordringer.

HVILKE VIRKSOMHEDER HENVENDER SIG TIL ACADEMIC WORK FOR AT FÅ HJÆLP MED PERSONALE?

I dag henvender i princippet alle slags virksomheder sig til os for at få hjælp med alt fra ekstra personale til fuldtidsansættelse og rekruttering. Blandt vores kunder er mange af Nordens førende og mest attraktive virksomheder.

Det betyder, at du som akademiker har mulighed for at finde den stilling, der passer netop til dig både under og efter studietiden.

HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS JEG VIL SØGE ET JOB VIA ACADEMIC WORK?

Er du interesseret i at få jobtilbud fra Academic Work, skal du registrere dit CV på vores hjemmeside. Ved hver indkommende sag matches kundens krav og ønsker med de CV’er, der er i vores database, og vi sender en mail til dem, der har de mest relevante erfaringer og kompetencer.

Dine chancer for at få arbejde øges markant, hvis dit CV findes i databasen, da mange stillinger besættes meget hurtigt, ofte i løbet af få dage.

HVILKE ANSÆTTELSESVILKÅR GÆLDER FOR MIG?

Når du arbejder som vikar for Academic Work, er du ansat af os og lejes ud til en virksomhed. Vi står for løn, arbejdsgiverafgifter, skat og lignende.

HVORDAN SER LØNUDBETALINGEN UD FRA ACADEMIC WORK?

Vores lønninger er altid markedsmæssige og reguleres bl.a. af overenskomster. Afhængigt af typen af opgaver, omfang, krav til tidligere erfaring osv., varierer lønnen.

HVOR MEGET MÅ MAN TJENE SOM STUDERENDE?

For mange er et studiejob et supplement til SU’en, for andre er det en primær indkomst. Uanset hvad, er det vigtigt, at du holder øje med, hvor meget du har tjent, så du bedre kan planlægge din økonomi og ikke får en ubehagelig overraskelse.

Fribeløbet, dvs. det du må tjene før skatten bliver trukket, varierer alt efter studieaktivitet.

Læs mere på SU’s hjemmeside om fribeløbet og hvor meget du må tjene som studerende.

HVILKE FORVENTNINGER HAR ACADEMIC WORK TIL SINE VIKARER?

Hos Academic Work stiller vi høje krav til vores vikarer. Vi forventer, at du som vikar gør dit allerbedste for at tilgodese kundens behov og ønsker. Vores kunder forventer det bedste af os som leverandør, og vi vil altid have glade og tilfredse kunder.

HVILKE FORDELE ER DER VED AT ARBEJDE SOM KONSULENT HOS ACADEMIC WORK?

Der findes mange fordele. Som studerende får du uvurderlig erhvervserfaring, samtidig med at du tjener penge og knytter gode kontakter for fremtiden. Desuden er det sjovt! At være vikar for Academic Work er en kvalifikation, som du bærer med dig hele livet.

Del artikel