NU KAN DU TILMELDE DIG JOBMAIL

Academic Work lancerer en ny service, som gør det muligt for dig at modtage jobannoncer, der matcher dine jobønsker, kvalifikationer og præferencer. Med den nye jobmail-funktion kan du få tilsendt en mail med ledige stillinger, der er direkte koblet til dine egne jobpræferencer, som du angiver i din profil på vores hjemmeside.

LAV DIN PERSONLIGE JOBMAIL

Du vælger selv om du vil lave en bred profil (fx alle IT-stillinger i hele Danmark), eller gøre den mere detaljeret (fx job som webudvikler eller webdesigner, på fuldtid, i København).Du kan også vælge at angive mere generelle præferencer i jobmailen (fx økonomiassistent, IT, Sjælland, Jylland). Dette betyder, at du bliver matchet med samtlige stillinger som økonomiassistent på Sjælland og i Jylland) samt med alle IT-job på Sjælland og i Jylland. Ønsker du derimod blot at modtage stillinger som økonomiassistent på Sjælland og IT-job i Jylland, skaber du i stedet to forskellige jobmailpræferencer.

Det er enkelt og tager blot et par minutter at registrere en jobmail, men det kræver, at du er logget ind på ”Mine sider”. Så log ind og gør din jobsøgning lidt enklere. Jo mere (detaljeret) information du taster ind, jo større er sandsynligheden for, at du bliver gjort opmærksom på det rette job for dig.

Tip en ven