Academic Work
Jobsøgning

ABB: "Vi satser på, at nye øjne og ny teori kan bibringe viden, som vi måske tidligere har glemt"

Academic Work har indgået et samarbejde med ABB, en international anerkendt teknologi-virksomhed, der har en ambition om at sikre renere energi og heraf opnå en mere bæredygtig fremtid. Du har nu mulighed for at blive en del af teamet! Er du nysgerrig på at vide mere, så læs med her.

ABB’s fokus er at arbejde med innovative, digitale løsninger. Og de vil gerne investere i young professionals, der gerne vil udvide deres kompetencer inden for det tekniske felt. Investeringen i denne målgruppe betyder, at ABB får arbejdskraft, der er ambitiøse, nytænkende og læringsvillige. En stilling hos ABB betyder, at du får chancen for at bidrage til en bedre klode og samtidig får du kickstartet din karriere.

Hvis du er i gang med en teknisk uddannelse og skal til at søge en praktikplads i forbindelse med studiet, søger ABB lige nu unge talenter til henholdsvis to forskellige praktikpladser.

Den første praktikplads befinder sig i ABBs afdeling i Skovlunde, og der er tale om en fuldtidspraktik i 4 til 6 måneder. Dine arbejdsopgaver tæller blandt andet digitalt design og softwareudvikling og du vil få udviklet din viden inden for procesautomation, netværkskommunikation og programmering. Lyder det som noget for dig? Læs mere her.

ABB søger derudover en praktikant til deres kontor i Odense. Praktikforløbet forløber sig over 4 til 6 måneder, alt efter, hvad dig passer i forhold til dit studie. Der er rig mulighed for personlig udvikling, og du kan få relevant erfaring inden for procesautomation og programmering. Er du drevet af at gøre en forskel og er du nytænkende, så kan du læse mere her.

Hvis du er interesseret i at blive en del af en ambitiøs virksomhed i vækst og opnå relevant erfaring, så tøv ikke med at søge ovenstående stillinger.

I nedenstående video kan du få et sneak peek af, hvordan atmosfæren er hos ABB. Hør Local Division Manager, Tom Lundsgaard Zøllner, fortælle om ABB og deres behov for unge talenter. Derudover fortæller en tidligere praktikant - nu projektingeniør hos ABB - om, hvorfor hun valgte at starte praktik hos ABB.