Rekruttering

Konsulentløsninger giver værdifuld fleksibilitet i usikre tider

Man kan forberede sig, så godt man kan. Men der er særlige situationer, som er umulige at forudse. Og når disse situationer opstår, er det vigtigt, at du har adgang til HR-løsninger, der er fleksible, pålidelige og omkostningseffektive. Konsulentløsninger kan være essentielle til at hjælpe dig med at imødekomme dine personalebehov, selv når disse behov ændres med kort varsel, hvilket giver dig en fleksibel løsning i usikre tider.

Eksempler på, hvornår konsulentløsninger kan være uvurderlige, er:

  • For at dække ferie for fuldtidsansatte
  • Når der forekommer miljømæssige, medicinske eller politiske omstændigheder, der resulterer i massefravær
  • Når der pludselig er en midlertidig stigning i arbejdsbyrden
Kontakt os og få støtte

Når disse eller andre omstændigheder opstår, kan de lægge en enorm stress på din virksomhed. Men det behøver de ikke. Et tæt samarbejde med det rigtige konsulent- og rekrutteringsbureau giver dig mulighed for at finde løsninger på disse udfordringer og sikre dig, at du har det rigtige mandskab på plads.

Betal kun for det, du har brug for

Konsulentløsninger giver dig mulighed for at kontraktansætte personale, når du har brug for det, så længe du har brug for det. Og du kan frit afslutte din kontrakt, når konsulenterne ikke længere er påkrævet. Da du kun betaler for de nødvendige arbejdstimer, vil du kunne holde dine faste omkostninger nede, hvilket giver dig øget kontrol over dit budget og din økonomiske situation.

Glem papirarbejdet

Den administrative proces med at finde personale, håndtere deres tilgængelighed og lønningslister kan være en hovedpine, der gøres endnu mere smertefuld, når det pågældende personale kun behøves i en begrænset periode. Konsulentbureauer fungerer som den officielle arbejdsgiver for de konsulenter, de udbyder, så de håndterer alle papirer og tager alt ansvaret for ansættelsen.

Kom i kontakt med os

Ikke alle konsulentbureauer er ens

Hos Academic Work har vi Nordens største netværk af young professionals. Vi screener omhyggeligt hver eneste af vores konsulenter, så du kan være sikker på, at du får kvalitetsmedarbejdere, der er klar til at hjælpe din virksomhed ved behov. Og selvfølgelig har du den altafgørende endelige stemme til at vælge, hvilke konsulenter du føler vil være bedst egnede til stillingerne og til din virksomhed.

Del artikel