HVORFOR ACADEMIC WORK?

At ansætte eller rekruttere personale gennem et vikar- og rekrutteringsbureau er en enkel og smart måde at dække forældreorlov, sygdom, tilfældigt arbejdsophør og forskellige stillinger på. På den måde kan din virksomhed vokse, uden at de faste omkostninger gør det.

VÆLG KONSULENTER, SOM VIL FREMAD 

Men hvordan kan du vide, at du vælger den rigtige virksomhed? Konsulenter og kandidater, som er registrerede hos Academic Work, er Young Professionals i begyndelsen af deres karriere. De vil fremad og ved, at vejen går gennem et ekstremt veludført job hos dig i kombination med et aktivt netværk og opbygning af relationer. Deres viden er frisk og opdateret. De har en stærk vilje og vil fremad – det opdager du hurtigt. 

 

FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ACADEMIC WORK 

 1. ET DYBDEGÅENDE KENDSKAB TIL MÅLGRUPPEN
  Målgruppen, vi brænder for og hjælper fremad, er Young Professionals – de er i begyndelsen af deres karriere og har energi og store ambitioner om at udvikle sig. 

 2. UNIK CV-DATABASE
  Vores CV-database indeholder aktuelle Young Professionals fra hele Danmark og udlandet. 

 3. SOLID ERFARING
  Vi har arbejdet med bemanding og rekruttering siden 1998 og kender ikke kun vores målgruppe godt, men også vores kunder og de varierende behov, der findes. 

 4. TRADITION OG INNOVATION
  Vi kombinerer traditionel rekruttering med aktiv søgning efter kandidater på sociale medier samt i vores eget netværk. Vi ved, at det er vigtigt at være til stede dér, hvor målgruppen befinder sig. 

 5. FLEKSIBILITET
  Som vores kunde står du i centrum, og vi tilpasser rekrutteringsprocessen helt efter dine behov og ønsker.

Tip en ven