VI BRUGER DIN FEEDBACK!

At du som kunde, konsulent eller kandidat skal føle dig fuldstændig tilfreds i samarbejdet med os er et udtalt mål, som alle vores medarbejdere arbejder mod til daglig. For at få kontinuerlig feedback, laver vi 3 typer af anonyme undersøgelser, hvor målet er at vide, hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre endnu bedre!

mulighed for at skrive en kommentar

Undersøgelserne, som vi sender ud, bygger på et enkelt spørgsmål med mulighed for at skrive en kommentar. Spørgsmålet ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Academic Work til en ven eller kollega?”, giver os en Net Promoter Score, NPS, som er et etableret mål på kundetilfredshed og loyalitet. Vores målsætning er, at vi kun vil anbefales videre af fuldstændig tilfredse kunder, konsulenter og kandidater – derfor arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre! 

KUNDE OG KONSULENT – EVALUERING UNDERVEJS I SAMARBEJDET 

Som kunde evaluerer du samarbejdet på kvartalsbasis i den periode, hvor du hyrer personale ind fra os. Hvis vi har hjulpet dig med en rekruttering, får du spørgsmålet umiddelbart efter processen er afsluttet og du har ansat en ny kollega. Som konsulent evaluerer du på kvartalsbasis, mens du er ansat hos os. Her evaluerer du, hvordan samarbejdet med os som arbejdsgiver har fungeret, hvad du synes der har været godt, og hvad du mener kan blive endnu bedre. Som både kunde og konsulent får du én gang om året en lidt mere omfattende undersøgelse. I den stilles der spørgsmål omkring forskellige dele af samarbejdet med os som leverandør eller arbejdsgiver. Vi spørger også ind til, hvordan du oplever samarbejdet med de kontaktpersoner, du er tilknyttet. Ud fra svarene forsøger vi at forstå, hvad vi kan gøre bedre i vores interne processer. Account Managers og Consultant Managers får feedback omkring, hvordan de opfattes i deres roller, og hvad de kan udvikle i deres arbejde. 

KANDIDATER – EVALUERING NÅR DU HAR SØGT ET JOB HOS OS 

Omkring en måned efter du har søgt job hos os, får du, uanset om du blev tilbudt jobbet eller ej, et spørgeskema, som spørger ind til, hvor sandsynligt det er, at du vil anbefale andre at søge job gennem Academic Work. Vi sigter efter at skabe en så smidig og kandidatvenlig rekrutteringsproces som muligt, hvor du, selvom du ikke får jobbet, stadig har lyst til at søge andre stillinger hos os eller, at du vil anbefale andre personer i dit netværk til at søge. Søger du flere stillinger hos os i samme periode, får du højest én undersøgelse per kvartal. Fra den feedback vi modtager, forsøger vi at forstå, hvordan vi løbende kan forbedre rekrutteringsprocessens dele og dermed forbedre din kandidatoplevelse.

Tip en ven